Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

500 subskrybentów - pomysł na SPECJAL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#elo, zapewnie było z 103120312 tego typu tematów, ale nie mam pomyślu na specjal 500 widzów. Dla mnie to naprawdę duża suma i chciałbym to jakoś uczcić :)

Najlepiej, żadnych konkursów, bo to moim zdaniem jest bekowate..
Myślałem, nad 1 vlogiem, ale nie wiem czy to za szybko... Dajcie jakąś poradę ;/

Opublikowano

Skoro nie masz na to pomysłu to daj sobie spokój ze specialami, bo jak co 500 subskrybcji masz się pytać obcych osób które nawet nie widziały twojego kanału o to co masz robić, to nie rób tego wcale.

Game Over

Opublikowano

Możesz usunąć kanał. Czegoś takiego pewnie jeszcze nie było. Nikt się nie będzie spodziewał. A ty zostaniesz sławny - "YouTuber, który na specjala 500 widzów usunął kanał".

1567846744.png
Opublikowano

WielkiBananPL,

500 subów na YouTune?

Widzę że ZALAJKOWAŁEŚ mój post.

Zasubuje Ci kanał, jeśli mi powiesz, do czego Ci 500 subów potrzebne. xD

Czekam na Twoją odpowiedź.

bez gif

Opublikowano

wpierdol masło z pieprzem

Ej, to co za słownictwo uskuteczniane? 

bez gif

Opublikowano

Ej, to co za słownictwo uskuteczniane? 

inaczej by nie miało sensu niech weźmie masło posypie pieprzem i pokroi tak jak nitro :D

Opublikowano

Jeśli chciałbyś zachęcić tylko ludzi do sybskrybowania to mógłbyś drukować zdjęcia jakichś sławnych osób (pitbull, britney spears, jan paweł 2, rihanna, magik itp itd) i robić na nie kupe.

Opublikowano

Spróbuj zrobić jakiś konkurs z grami do wygrania (kodami).

Tak, czytałem temat, ale konkurs jest najlepszy, lub po prostu giveaway na kody.

Opublikowano

Wypij własną spermę nie mówiąc, że to sperma xD

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...