Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Usuwanie kanałów

Dawid-Axe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,takie  pytanie  jaka permisja  umożliwia dodawanie  usunięcia  kanału  przy delete  100, w permisjach  kanału

np:

serwer admin  mając i_channel_delete_power Value na 75 Grant 75

może  usunąc kanał z permisja   delete 100

tak samo  jest  gdy  osunę  z serwer admina całkowicie permisje i_channel_delete_power,to i tak  może  usunąć kanał .

"Ave Ja"

Opublikowano

W jednym z tematów ktoś dał taką odpowiedź może ci pomoże

Witam!

Pomogę ci bo też miałem z tym problem jak kiedyś zaczynałem przygodę z TeamSpeak3, a więc problem tkwi prawdopodobnie w permission b_client_skip_channelgroup_permissions , ta funkcja pozwala na omijanie permisji channelu czyli jak ktoś nada adminowi servera Channel Admina to ten admin przyjmuje prawa Channel Admina i ignoruje całkowicie prawa admina na danym kanale aby to zablokować używa się własnie tej funkcji b_client_skip_channelgroup_permissions ale też ignorujesz wszystko związane z kanałami, sprawdź czy nie masz tej funkcji w użyciu a jeśli masz będziesz musiał nadawać permisje związane z kanałami na client ID. Mam nadzieje że pomogłem.

Pozdrawiam pr0chu

Opublikowano

Witam  tak ale jak odznacze b_client_skip_channelgroup_permissions i jak admin  bd  mial  jakas  range  zaznaczona np head channel admin  to  w tedy  na  kanale  traci wszystkie  uprawnienia serwer grup

"Ave Ja"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...