Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginu na chat

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

tak jak w temacie szukam pluginu na chat = najlepiej taki sam jak essentials chat (mam autorskie toolsy i essentials nie jest mi potrzebny a samego essentials chat nie da się wgrać :c

Nie ma takiego plugin'u, a jak chcesz tak bardzo taki plugin napisz do kogoś niech ci napisze taki plugin ;)

graphic.png

Opublikowano

są tylko niektóre nie działają jak nie wiesz to nie pisz i nie nabijaj tych postów ;)

Nie ma żadnych, Jest to o czym ty to mówisz w jednym plugin'ie nazywa się endTools nie ma osobnych takich plugin'ów jedynie jak ci napisze programista :/

+ Nie nabijam postów tylko odpisuje prawdę :/

graphic.png

Opublikowano

Nie ma żadnych, Jest to o czym ty to mówisz w jednym plugin'ie nazywa się endTools nie ma osobnych takich plugin'ów jedynie jak ci napisze programista :/

+ Nie nabijam postów tylko odpisuje prawdę :/

jakie k***a endtoolsy myślisz że jestem aż takim debilem tak btw chodzi mi o plg na chat jak sie nie znasz nie udzielaj już sie

"taką prawde" Masz config moich toolsów i zobaczymy czy są podobne panie miszczu

config:
  mysql:
    prefix: tools_
  teleport:
    delay: 10
  clear:
    time: 600
  afk:
    enabled: true
    time: 600
  slotmanager:
    slots: 100
    motd:
  playerdeath:
    head: true
    lightning: true
  welcomemotd:
  socialcommands:
  - tell
  - msg
  - m
  - t
  - whisper
  - reply
  - r
  - r

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...