Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twitch - Obraz ze streama sie nie ładuje

msi.exe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

Ciągle mam informacje " Loading Video " a po 3-4 min " Failed to load video. Please submit an Issue report " widze że Stream jest włączony ponieważ kontrolka sie świeci. Nie piszcie za mam wyczyścic cookies, historie albo aktualizować adobe flash player bo to robilem.

HELP!

Opublikowano

Chrome używasz? Jak nie to wchodzisz na stream, później ppm>globalne>pierwsze okno masz mieć zaznaczone "zezwalaj....">później zaawansowane>usuń wszystko

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

no to zrób to na mozilli i napisz co będzie, ale powinno działać. oczywiście później uruchom ponownie proces mozilli, w sensie uruchom ponownie

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

W sumie lepsze pytanie, która masz wersję firefoxa. xD F10>Pomoc>O programie. Podaj co będzie, dodatki masz w narzędzia>dodatki też po f10

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Mam rozumieć, że na chromie również nie działa? Czasami router bloku porty na twitchu z tego co czytałem kiedyś, bo wykorzystuje do streamowania innych niż http/s.Wyłącz zaporę i sprawdź

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Panel sterowania i u góry w szukaj wpisz zapora, później na lewo ma wyłącz. ewentualnie antywirus może mieć wbudowaną zaporę xD jak z chrome jest? tam też nie działa? chrome ma flasha wraz z instalacja

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

No to równie dobrze wina może leżeć ze strony isp, bo jest możliwość zablokowania xD w ogóle działa ci flash na nie wiem, chociażby youtube? albo sprawdź na redtubie, bo możesz mieć html5 włączonego. równie dobrze możesz mieć zaporę włączoną w antywirusie, to jest zgadywanie

Pomogę z matematyki, PW.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Długo ci się to dzieje?Na każdej możliwej jakości?Jeśli dzieje się to na jakiejś konkretnej to może net ci nie wyrabia i ci zrywa live.Rozłącz cię podczas gier?Może masz jakieś sekundowe zrywy neta albo spadki wydajności.

wiUSaJB.jpg

Ktoś ci pomógł?Daj "Lubie to" w nagrodę za pomoc. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...