Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zna ktoś jakiś dobry skrypt do niej oprócz tego od Hondy? Zainstalowałem sobie dzisiaj najnowszą wersję tej od Hondy i takie cuda odpierdala, że chyba kociokwiku dostanę. Jak mam włączony auto-haras to ta d****a biegnie mi sama do przeciwnika i ginie pod wieżą wbrew mojej woli. Ja klikam myszką w jedną to ona w drugą. A jak wcisnę spację to już w ogóle się zapierdala w akcji i sobie zaczyna bączki kręcić.

Opublikowano

Zobacz w opcjach w menu, pewnie masz zaznaczoną opcję żeby Ci leciało do przeciwnika jak trzymasz spacje, a nie za myszką.

Nie pamiętam jak ta opcja się nazywała, poszukaj w menu.

QUhIR7.png

Opublikowano

Zobacz w opcjach w menu, pewnie masz zaznaczoną opcję żeby Ci leciało do przeciwnika jak trzymasz spacje, a nie za myszką.

Nie pamiętam jak ta opcja się nazywała, poszukaj w menu.

orbwalking move to mouse bądź target.

Na pewno to jest ta orianna? https://github.com/Hellsing/BoL/blob/master/Orianna.lua

gdy ją używałem to nigdy mnie nie zawiodła. 

no prawie zawsze miss ulti ale to nic   deab912e60.png

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Wziąłem tą starszą wersję i wszystko śmiga, bo tamta przy takich samych ustawieniach i tak świrowała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...