Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VIDEO

adam20140

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale w sumie i tak jest ok jak jestem w karczmie to mam tez TV i tak samo grzyby leca tylko trzeba troche poczekac

Opublikowano

Ale w sumie i tak jest ok jak jestem w karczmie to mam tez TV i tak samo grzyby leca tylko trzeba troche poczekac

a jaki masz program?

Opublikowano

Wlasnie.. Prawdopodobnie narazie video nie bedzie bo jakis pajac musial na forum sf game npisac o tym i zamkneli a zapewno konta, ktore to robily dostaly bana zapewnie.

Opublikowano

Poprostu wzchodze na strone biore ip wpisuje i wchodze w karczrme robie misje i mi przylatuje TV albo program FREE HIDE IP

Opublikowano

Wszystko działa :) Wystarczy mieć mozille i x-forwrder ( nie wiem czy dobrze napisałem) Adresy można wymyślać np : 32.54.65.32     itp . Nie wchodzimy w video tylko w karczme i czekamy , przyleci telewizor :) Nie zawsze działa ! Czasami nic się nie wyświetla

2 raz telewizor przyleciał mi na Polskie IP :D

Opublikowano

Wlasnie.. Prawdopodobnie narazie video nie bedzie bo jakis pajac musial na forum sf game npisac o tym i zamkneli a zapewno konta, ktore to robily dostaly bana zapewnie.

Pisał, pisał bo sam widziałem na fp sfgame na fb.Jakiś koleś spamował pod każdym postem o tym że Polacy na s29 jadą na samych grzybach i jak widać w końcu to zauważyli i usunęli video.

6jnc40.gif

Opublikowano

Szczerze, bez tego Video będą więcej zarabiać wieć to korzyść dla nich jakś kabelek napisał na forum o tym sposobie na Videło, i tak poelciało .

Ale zdaje mi się że będzie Videło, tylko z większymi zabezpieczeniami ;d

76561197963563681.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...