Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak moge sprawdzic swoje PYTANIE POMOCNICZE?

Zientez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Kiedys dobre kilka lat temu zakladalem konto do mv. Pozniej trocihe odstawilem mv. No i wrocilem gram juz ze 4 miesiace. Mozna jakos zmienic pytanie pomocnicze/odpowiedz do tego pytania? Email znam do konto i kod z rejestracji (wiecie o jaki kod mi chodzi? ten co trzeba przepisac z obrazka) Wiec moge sie dowiedziec jaka odpowiedz dalem przy rejestracji? Moge takze ja zmienic?

srry za orto spieszylem sie

troche, konta - poprawiam blad

Opublikowano

Tam na dole w account jest, ze mozna sprawdzic pyt pom tylko trzeba kilknac submit i na email ida dane do konta. Napisalem im, ze chce zmienic odp bezpieczenstwa czekam na ich odp.

Kliknac*

Opublikowano

Pisz po angielsku na support, bo tak to się odpowiedzi nie doczekasz :P (W moim wypadku tak było, chodziło o stare konto)

Opublikowano

Nie mozna zmienic odp bezpieczenstwa ani pytania bezpieczenstwa... Po co ja dalem taka latwa odp ... Omg sam jestem winny i 26 level poszedl... Rzucam te gre wroce za jakis czas. Robie dlugo przerwe. Wroce i zaloze nowe konto. Ja nie potrafie grac wiedzac, ze w kazdej chwili ktos moze sie wlamac na konto i cos pozmieniac... Wtedy juz nic nie poradze... Wroce i odrazu kupie ok. 300 k rt zeby miec bronie rt. Szkoda, ze oni nie dodadza zmiany bezpieczenstwa odp ... Zalowo w te gre przegralem 5 dni... Na marne...

Opublikowano

Ja mam przegrannych 55 dni i jeszcze nikt mi nie zajebal acc ;).Ps;Zajebista offerte dostalem za mojego duchessa potato prime +8 musashi armor legs i face jeszcze tylko butki musze zalatwic i full set !!!!.

Opublikowano

Ale wy jesteście człowieki nie ogarnięte :D
Wejdź tutaj : http://microvolts.com/MyAccount

I pod tym napisem masz przycisk Submit. Na maila Ci przyjdzie wszystko co potrzebne. :D

Retrieve Account Info
Forgot your Security Answer or other Account Information?
Click the button below and we'll send your info to the email address registered to this account.
Opublikowano

Fms za duchessa kto Ci da potato haha? Caly set spoko. Bedziesz rary xD.

Co ma odzyskiwanie utraconego pytania pomocniczego do trade systemu ?

Przestań nabijać posty :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...