Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer na Becie (Ankieta)

Zi3mniaczek

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy gralibyście na serwerze w wersji 1.8.1 BETA ?

• Tak
      13
    • Nie...
      12
    • Marze o takim serwie <3 Napewno ;)
      13
  2. 2. Jeśli tak to jaki typ serwera ? :)

• Survival (Czysty Surv)
      13
    • Survival (Factions Wojna)
      11
    • Cos innego ;<
      14
  3. 3. Ile slotów wybierasz ?

• 10-20
      8
    • 20-30
      11
    • 30-60
      19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście, że nie. Po co cofać się do starych v., jesli nowe oferują nam o wiele więcej (ciekawych) dodatków? :)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Na nowych serwerach kopniesz 2 stone masz eq prot 4, Svip ma fly, Gm, Prot X diax eq 

Stare czasy były lepsze ;)

Możesz dać 1 fajna funkcje  ?:)

1390389204-U1093512.png

Opublikowano

Na nowych serwerach kopniesz 2 stone masz eq prot 4, Svip ma fly, Gm, Prot X diax eq 

Od tego akurat, czy ktoś będzie miał coś takiego, nie zależy wersja Minecrafta, tylko poziom serwera. Tak samo można zrobić na becie ;)

Svip ma fly, Gm,

A z tym, to na pewno przesadziłeś.

Opublikowano

Ale nie ma serwerów bez vipów :) 

a na 1.8.1 vip nie może mieć prot 4   :)

heh, ale to żadne wytłumaczenie :P

Patrz, czemu developerzy serwerów nie zrobią vipa bez setów prot IV?

Tak na prawdę, gracz bez VIP'a też może sobie zrobić książki, i zrobić te Prot IV.

A na 1.8.1 - ani vip, ani gracz. To na prawdę nie jest uzależnione od wersji, uwież mi ;)

Dalej podtrzymuję swoją wypowiedź, jestem na nie.

Opublikowano

A ja jestem na tak, od niedawna te wszystkie zmiany Mojangu to jakiś s**t.

Opublikowano

Jestem na tak ;)
Ważne by były środki na taki serwer i miał by to być projekt który autorowi by się nie znudził po 2 dniach od startu.

;-) ;-)

Opublikowano

Ale nie ma serwerów bez vipów :)

a na 1.8.1 vip nie może mieć prot 4   :)

Ja zawsze robiłem serwery bez vip'ów i innych nędznych dodatków. :P Wracając do tematu nie zagrałbym, ponieważ po prostu byłoby bardzo małe zainteresowanie. Kiedyś zrobiłem serwer bez factions i innych syfów. To od razu poleciały hejty, że nie ma co robić na serwerze itd. Obecnie istnieje jeden polski serwer survival bez factions czy innych nędznych dodatków i rzadko kiedy jest więcej niż 5 graczy... :/ Szkoda, bo taki czysty survival to tak naprawdę najlepszy minecraft. Głównie dlatego przestałem grać. :P

Opublikowano

Wątpie żebym zagrał choć co prawda kiedyś kopanie w kopalni zajmowało więcej czasu i nie nudziło jak teraz all ze stone

Zapraszam na mój server: tanavis.maxc.pl  typ servera;Survial+Frakcje Mcmmo 25 slot.Niebawem start servera pvp 

76561198057026791.png

Opublikowano

Chcę, i specjalnie dla tego serwa wróciłbym do mc. Stare wersje miały ten klimat.

I nie były tak wymagające.

Opublikowano

Jasne, że nie. Moim zdaniem starsze wersja do nic ciekawego.

Co ja zaczynalem na alphie 1.2 i bylo ciekawie na 1.8.1 beta sa mody ktorych nie ma na nowych ver.
Opublikowano

Najbardziej cieszyłby mnie serwer nie na becia (no nie przynajmniej na tak późnej becie jaką jest wersja 1.8.1),  a na alphie.

Pomysł tak i tak jest skazany na porażkę z powodu pewnego braku długotrwałego zainteresowania graczy.

Opublikowano

Oczywiście, czekam na serwer który będzie ogarnięty no i oferował coś więcej niż survival. Zagrałbym na takim starym "skajbloku" na którym trudno przeżyć!

Im więcej slotów tym lepiej, nie pogardzę jak byłoby ich 60! ;)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Pewnie !  ^_^

Powrót do starych czasów, tego było trzeba !

Tylko żeby server był ogar, mały spawnik, bez vipów itp.

Tryb FreeBuild lub Survival na fb moim zdaniem by był tartak itp takie rzeczy jak było dawniej !

1RkW7od.png

Opublikowano

Jeszcze mało osób glosowało ;/

Chce wam zadać pytanie jaka wersje serwera polecicie ?

1.7.3

1.8.1          

???

Piszcie pod tematem  1.7.3    Lub 1.8.1 ;)

Dwie są doskonale :p

W której będzie mniej bugów ?

1390389204-U1093512.png

Opublikowano

1.7.3 :-).
Brak spryntu i na niej zaczynałem <3.

MA BYĆ FREEBUILD :D.

Opublikowano

Ja bym wolał wersję 1.7.x lub wcześniej i bez żadnej frakcji. Po prostu survival, pomaganie sobie nawzajem czy coś podobnego. Wydaje mi się że wystarczy 10 lub 20 slotów bo mało osób by chciało przejść wstecz. Byle by nie było vipów i innych dodatków. Także za.

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano

Totalnie na TAK. Nowe wersje wchodzą z coraz większą ilością grindu (enchanty, poty) który niszczy grę. Survi się traci. Beta 1.7.3 to najlepszy moment mc. Potem zaczęli zdupiać.

Pomyśl tak. Zwolenników bety może i nie ma niesamowicie wielu (obecnie po ankiecie widzę, że około 18, 8 przeciw) ale za to byliby długoterminowymi graczami. Stworzyłbyś ciekawy monopol, nie masz konkurencji na rynku jeśli chodzi o polskie serwery beta. Wyszedłbyś na tym dobrze. Nie pieprz się z tymi ankietami i rób.

//Jak już zrobisz, to daj link do downloadu klienta. Ludziom nie będzie chciało się szukać. 

//1.7.3 - najlepszy moment, od którego MC powinien iść inną drogą, niż poszedł. 1.8.1 już nie. Twierdze ssą.

yotsuba.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...