Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pęknięta szybka ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, możesz. Jeśli się boisz to naklei folię, bo możesz się pokaleczyć.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Raczej nie powinno być problemów. Widziałem już jak ludzie korzystają z bardziej popękanych ekranów. Jeśli dotyk działa to nie ma problemu, ewentualnie zrób jak pisze Razeer

Opublikowano

Raczej nie powinno być problemów. Widziałem już jak ludzie korzystają z bardziej popękanych ekranów. Jeśli dotyk działa to nie ma problemu, ewentualnie zrób jak pisze Razeer

Dokładnie... nie ma co się przejmować... na faktach autentycznych widzę jak się korzysta z fest popękanych.

Butla, nie przejmuj się... jest git i jak piszą folia (dla zabezpieczenia tego + własnych paluchów). Sama wymiana szybki nie jest droga (jeśli sobie sam ją wymienisz, ale nie warto jeśli nie masz pewności co do swoich umiejętności), ale normalnie to dość kosztowne.

Przykład SGS4 znajomego (sam telefon jako tako ma się dobrze i da się korzystać):

254811404846972289371.jpg

9obpmnjr.png

Opublikowano

Dokładnie... nie ma co się przejmować... na faktach autentycznych widzę jak się korzysta z fest popękanych.

Butla, nie przejmuj się... jest git i jak piszą folia (dla zabezpieczenia tego + własnych paluchów). Sama wymiana szybki nie jest droga (jeśli sobie sam ją wymienisz, ale nie warto jeśli nie masz pewności co do swoich umiejętności), ale normalnie to dość kosztowne.

Przykład SGS4 znajomego (sam telefon jako tako ma się dobrze i da się korzystać):

254811404846972289371.jpg

Wymiana w serwisie ~500 zł.

Samemu za 20 wymieni ale sposobem na suszarkę ;)

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Wymiana w serwisie ~500 zł. Samemu za 20 wymieni ale sposobem na suszarkę ;)

To dokładnie mu napisałem. To znajomego to jest cała obudowa do wymiany itd.... z telefonu zostanie sama elektronika wewnętrzna.

9obpmnjr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...