Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o laptopa składaka

margamis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie a więc chcę mieć laptopa składaka do gier i muzyki i oglądania filmów, a nie wiem jakie części. Prosze napiszcie mi.

Opublikowano

To się nie uda :D

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

To wróć tu jak będziesz miał 22k, bo od tyle się zaczynają ceny "składaków".

Jeśli jednak z jakiegoś powodu Cię na to nie stać, to podaj budżet...

436951440626370320491.png

Opublikowano

To wróć tu jak będziesz miał 22k, bo od tyle się zaczynają ceny "składaków".

Jeśli jednak z jakiegoś powodu Cię na to nie stać, to podaj budżet...

Podaj mi te ultra tajne strony CIA bo dla mnie "składak-laptop" nie istnieje. (a przynajmniej ja takiego czegoś nie widziałem)

ale ja chcę takiego

Chcieć to se możesz, jak niema takiego to niema, może napisz do Google X to za ileś milionów zł. rozpoczną projekt Ara w wersji dla laptopów. (IksDe)

Opublikowano

w samej Polsce jest  z 20 firm składających na indywidualne  zamówienia laptopy, np HP, DELL, LENOVO , dodając do tego różne inne firmy składające markowe laptopy u rożnych przedstawicieli Asus, MSI, Acer 

nie piszcie ze się nie da jak się najnormalniej w świecie da i wychodzi taniej niż za np za Alienware ( to w 100% SKŁADANY KOMPUTER NA ZAMÓWIENIE czyli jednak istnieje )

jak widać to typowy troll a nie sensowne pytanie, laptop do muzyki to najnormalniejszy laptop wzbogacony tylko o przetworniki cyfrowe do dźwięku i lepsza grafikę czyli klasa wyższa powyżej 5-7 tys zł

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...