Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETS 2 na Steam?

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dlaczego ETS 2 na steam kosztuje 20 Euro czyli ok 80 zł a na origin 40 zł? Czy jak kupie na origin to czy będę mógł grać na multi? 

Cześć...

Opublikowano

Jak kupisz na origin nie będziesz mógł grać na multi. Polecam kupić płytę, sprawdź na ceneo gdzie najtaniej, bo wtedy będziesz mógł dodać na steama i zagrać na multi.

Pomogłem? Like?

graphic.png

Opublikowano

Up moim zdaniem nie . Dlatego iż ogrigin to nie steam ... Kup na allegro za 16zł serial . Przychodzi na maila , wklepujesz w steam i możesz grać na mp.

BUM

Opublikowano

Tylko i wyłącznie na Steamie będziesz mógł pograć MultiPlayer.
Na orginie kluczu nie dostaniesz, wiec na Multi nie pograsz.

Opublikowano

20 Euro? Ja kupiłem pół roku temu za niecałe 20zł ;) Na płycie z DLC dostaniesz za niecałe 60zł i oczywiście grę możesz dodać na steam. ;)

Opublikowano

A mi znajomy załatwił za 8 zł * chyba +/-. Klucze ORIGIN nie nadają się na STEAM. Kup na Steam i zainstaluj dodatek MP z internetu i wszystko będzie OK. :)

Zrobiłem coś źle?

Popraw mnie, nie miej złości.

Kto próbuje, ten nie błądzi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki Panowie, też miałem dylemat gdzie kupować :) Teraz postanowiłem, że kupię grę w pudełku w MediaMarkt i wtedy użyję kodu na steam. Wtedy będę mógł grać multi?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tak ale prawdopodobnie też musisz mieć dlc Going to East czy jakoś tak. W MP pograsz pobierając instalke ze strony twórców lub na blogu wujka bohuna czy też Adriana z wolnego kanału

76561198069051974.png

CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2,21 GHz

GPU: Nvidia GeForce 8600 GT

RAM: 2 GB

HDD:  SEAGATE 75 GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...