Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy z League of Legends

Vexo2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Do paru gier jest normalnie, a po jakiejś 4, po wyborze postaci, powinno uruchomić się ładowanie gry. Ale nic się nie dzieje, mam tylko jedno okno z "Odnów połączenie" klikam i też nic... muszę resetować kompa......  Wie ktoś może o co z tym chodzi ? :/

Opublikowano

reinstall nic nie da... Pewnie to wina systemu, tzn. jakieś usterki w rejestrze czy coś. Spróbuj zainstalować na nowo system, jeżeli to nie sprawia problemów, poczekać może za pare dni tego już nie będzie, zmień antywirus, spróbuj włączać grę przez lol.launcher.admin.exe, nie wiem co może jeszcze być źle..

Pozdrawiam.

Opublikowano

reinstall nic nie da... Pewnie to wina systemu, tzn. jakieś usterki w rejestrze czy coś. Spróbuj zainstalować na nowo system, jeżeli to nie sprawia problemów, poczekać może za pare dni tego już nie będzie, zmień antywirus, spróbuj włączać grę przez lol.launcher.admin.exe, nie wiem co może jeszcze być źle..

;_; Nie mów, że reinstall nic nie daje. Spróbuj naprawy, naprawia to pliki gry, a może być to jakiś błąd w plikach, że nie chce normalnie się uruchomić rozgrywka. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

;_; Nie mów, że reinstall nic nie daje. Spróbuj naprawy, naprawia to pliki gry, a może być to jakiś błąd w plikach, że nie chce normalnie się uruchomić rozgrywka. 

Oczywiście spróbuję zreinstalować lola :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...