Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fire rate - Ciekawostka

tostyxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardziej do działu Media, Lynx so op.

Opublikowano

Klanowicz wczoraj na TS mówił że jak zakłada speca to broń dużo szybciej strzela, jak widać nie ściemniał :O

Sam mam Lynx w inboxie i jak mój internet zacznie działać normalnie to przetestuje.

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Sprawdzałem też to sam i Lynx ma większy fire rate, nie dam filmu bo mam neta z limitem a mam jeszcze ~~ 50mb do 21 lipca :(

Opublikowano

Sprawdzałem też to sam i Lynx ma większy fire rate, nie dam filmu bo mam neta z limitem a mam jeszcze ~~ 50mb do 21 lipca :(

ile neta Ci wpierdziela combat ? Bo ja w Szwecji kupuje neta po 10gb za 100zł i nie wiem czy warto grać jak ma mi po jednym dniu się skończyć xD 

Opublikowano

ile neta Ci wpierdziela combat ? Bo ja w Szwecji kupuje neta po 10gb za 100zł i nie wiem czy warto grać jak ma mi po jednym dniu się skończyć xD

Ja mam 15GB lte z plusa i starcza mi na jakoś 3 tygodnie + fb/ open fm i inne pierdoły :D

Opublikowano

Ja mam 15GB lte z plusa i starcza mi na jakoś 3 tygodnie + fb/ open fm i inne pierdoły :D

dużo grasz ? No mi starcza na 2/3 tyg jak nie gram xD jakiś conviq gówniany net

Opublikowano

Spowolnili m4 z ostatnim patch-em poprawiającym błędy, moim zdaniem teraz m4a1 jest lepsza dla tych co potrafią strzelać hs, ale dla ludzi co ładują w nogi już niekoniecznie.

76561198090890807.png

Opublikowano

Działa tylko z m4 ?

Na filmie jest M16A3 a nie M4, działa z każdą bronią ja testowałem używając - Orthusów i m16a4 fire burg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...