Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kariera zawodnika - pytanie

xKrisuS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Dawno dawno temu zacząłem grać w karierę zawodnika. Mam już 78 overall i w wyzwaniach nie mam nic do przyśpieszenia i szybkość biegu ;/ Przyśpieszenie mam 84 a szybkość biegu mam 88.

Da rade coś z tym zrobić? żeby chociaż dobiło do 90 bo lipa jak przyśpieszenie jest 84. Jak ktoś by chciał wiedzieć ile ma wzrostu i ile waży to proszę bardzo 

Wzrost: 175cm

Waga: 70kg

Opublikowano

To trochę głupio to zrobili bo np Bale ma 183cm i waży 74 kg a przyśpieszenie i szybkość biegu ma powyżej 90...

Niestety nie da się zmniejszyć masy lub wzrostu ;/ 

Opublikowano

Najłatwiej zmniejszyć wagę i wzrost.

A sprawdzałeś na pewno wszędzie za przyspieszeniem/szybkość biegu i patrzyłeś na zadania z wszystkimi cechami?

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Najłatwiej zmniejszyć wagę i wzrost.

A sprawdzałeś na pewno wszędzie za przyspieszeniem/szybkość biegu i patrzyłeś na zadania z wszystkimi cechami?

1.Jak już gram kariere zawodnika to nie zmniejsze mu wagi i wzrostu...

2.Tak sprawdzałem kilka razy wszystkie zadania 

Opublikowano

To trochę głupio to zrobili bo np Bale ma 183cm i waży 74 kg a przyśpieszenie i szybkość biegu ma powyżej 90...

Niestety nie da się zmniejszyć masy lub wzrostu ;/ 

Bo to jest już stworzony zawodnik, stworzeni zawodnicy przez graczy ( wymyśleni ) nie mogą być ulepszani do 99, chyba max. 90 ( tu o napastniku/pomocniku ) więc przyśpieszenia nie zwiększysz, możesz kombinować ze wzrostem i wagą, jako napastnik najlepiej mieć 176 i wagę 82 kg. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...