Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer Mod - dodatkowe koordy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, ja z zapytanie czy jest możliwość ustawienia 3 różnych koordynantów w opcji szukania i bicia metinów/bossów?

bo po pierwsze" w grze nie moge w ogole dodac koordów, przycisk "Add" nie działa wiec sobie zmieniłem w notatniku ale moge tylko 2 współrzędne podać i tylko wtedy działa ( w sensie że bot cały czas chodzi w linii prostej), a chciałbym żeby chodził np po 3 różnych miejscach (czyli zataczał taki trójkącik xD

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Przeinstaluj moda na nowo wtedy zacznie Ci działać "ADD" Też tak miałam. Lepiej ustawiaj moda na większa ilość metinów bo będzie Ci omijac kamienie.

Opublikowano

Oczywiście że jest taka opcja. Właśnie przez ten przycisk Add najlepiej. Spróbuj jeszcze raz zainstalować kamermoda, może coś przeskoczyło

Opublikowano

Nie działa :/ na spaczowanym metku 2k14, na nie spaczowanym też, uruchamianie jako admin też nic nie daje.... jakiego wy klienta i wersji kamera używacie xD?

ae1d1005fe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...