Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial nie chce się odpalić

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam sciaglem Ascariala gdy wypakowywuje go to podczas wypakowywania wyskakuje blad ze plik metin2 patch main ascarial.epk jest uszkodzony wypakowywanie idzie dalej. Normalnie odapala mi sie klinet wybieranie postaci laduje sie pasek do samego konca i stoji dalej nie chce sie wlaczyc ;< Co mam zrobic aby dzialalo.. sciagalem od nowa clienta i nic

Opublikowano

Usunolem wszystko. Pobiore jeszcze raz jak bedzie to samo to pokaze ;x

Patchera odpalasz jako administratora jesli bedzie jakis blad to usuwasz pliki : root / locale oraz uiscript. Nastepnie ponownie wlaczasz patchera jako administrator

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Super za to ja siedze juz ponad 1h i chce sie zarejestrowac.... co wychodzi ?    ""Ups! Przeglądarka Google Chrome nie mogła się połączyć ze stroną www.ascarial.pl

Uzyskaj dostęp do kopii strony www.­ascarial.­pl/­rejestracja w pamięci podręcznej "" i tak caly czas , klikam pobierz to samo forum to samo ..... zbieraja kase z is`u i cwaniacy za max 2 tyg nikt im nie bedzie grac przez taki debilizm i fajtactwo i co widac u nich nieróbstwo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...