Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autorskie makro do BlackShot

Sℓαѕнєя_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie drodzy użytkownicy MPCforum jak i gracze BlackShot'a!

Jako, że kiedyś byłem zagorzałym graczem BlackShota, 3 lata temu postanowiłem napisać autorskie MAKRO na tak zwanego '' no ricoil'a '' czyli brak odrzutu celownika przy automatycznym strzelaniu.  Około 2 lata do tyłu kupiłem sobie myszkę A4Tech x7, do której można owe makro wgrać ( myszka musi posiadać opcję programowania przycisków ). Rangę jaką udało mi się wbić była ranga '' Major '' 4757314048213831026958.png. Nie grałem codziennie , posiadałem jeszcze 2 inne konta, na którym mam nieco mniejsze rangi. Grałem, że tak powiem dla fanu. No ale dosyć zbędnego pisania i zabierzmy się do konkretów. Nie gram już w BlackShota a więc mogę wam udostępnić parę ciekawych makr, bugów i informacji ułatwiających grę. Zaczynajmy !

Posiadam ogólnie 3 macra : 

• xautofire (no recoil, czyli odrzut broni)
  • HotfixIsBoss ( gdy strzelimy ze snajperki, automatycznie zmienia nam na pistolet)
  • HealPack macro (gdy klikniemy zaprogramowany przycisk na to maro i mamy MedKit'a to automatycznie przełącza na MetKita' daje nam zdrowie i przełącza na karabin.

Dzisiaj udostępnię wam 1 maco z 3 (żebyście nie mieli tak dobrze). Jeżeli to macro wam się spodoba i chcecie kolejne to proszę o pozostawienie LIKE w tym temacie, a ja zobaczę że wam się podoba i wstawię kolejne macra i Bugi. 

Jak wgrać macro do myszki nie będę wam opisywał, ci co się znają poradzą sobie (może to w małym stopniu ograniczy jego używanie :D ).

Link do Macra : 

http://speedy.sh/7hUxk/x-autofire.amc

Nie daję skanu, ponieważ jest to plik .amc 

UWAGA !!! Aby wgrać makro musisz posiadać programowalną myszkę ! Bez tego ani rusz !

UWAGA !!! Robisz to na własną odpowiedzialność ! Ja do niczego nie zmuszam !

Macro by : Slasher_

Na potrzeby własne i dla MPCforum

Wszelki ZAKAZ kopiowania na inne fora !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć. Pod co ustawiałeś to makro? 

To makro ustawione jest pod No-Ricoila, czyli brak odrzutu broni przy strzelaniu Full-auto. Makro działa na wszystkich PROGRAMOWALNYCH myszkach tj ''A4Tech x7'' etc.

• 8 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Link do downloadu wygasł.

W razie czego proszę autora tematu o kontakt na PW gdyby chciał to zaktualizować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...