Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak farmić

Ventual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

693801404820862803837.jpg

Leblanc zrobiła firstblooda, złapała chyba z amumu lee sina w jungli jak dobrze pamiętam. Potem też jakoś zabiła. I się zaczęło flejmowanie itp. Lucian jako adc nic nie potrafił, ani lasthitować, ani ultować.

Uprzedze fale flejmu i spamu skierowaną w moją stronę i od razu powiem, że te 4 kille to z takich akcji typu wbita lee sina we mnie pod wierze, ja puściłem klatke, w i po lee sinie. Albo caitlyn miała mniejszą ćwierć poziomu hp, również sam byłem na linii. Puściłem q, w i po caitlyn... No ale tak jak mówiłem nikt nie ogarniał z mojego teamu, a każdy flejmował.

A myślałem, że to ja słabo farmie... :ninja:

Mam pytanie. Czy mmr jest inne do duo inne do solo rankedów?

Opublikowano

Słabo grasz, nie patrz na innych tylko na swoje błędy i staraj się grać lepiej. Wyciągaj wnioski z każdej gry.
Graj po to by być dobrym, a nie po to by mieć lepszą dywizję. 
Gdy to zrozumiesz, spotkamy się goldzie.

Opublikowano

Jak coś to ja grałem na supporcie morganą. Klatki, wardy, pinki, tarcze i te sprawy wszystko ok. Nie rozumiem was. Chciałem się pochwalić moim midem. To znaczy leblanc która była w moim teamie i grała na midzie.

edit

Hmm, mogłem złą nazwę tematu dać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...