Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt przestal dzialac, po udpate...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Przed udpatem wszystko działało jak powinno a gdy dzisiaj odpalilem to nie reagowaly 2 przyciski

T - Haras

X - Full Combo

a praktycznie to jest najwazniejsze do tego bota... jak Naciskam "t" to sie nic nie dzieje tylko idzie w strone gdzie mam myszke, a  "x" jest to samo, a wwczesniej harasowalo/full combo... dawało, a teraz co? ;/

Jest to skrypt:

Script - Katarina - The Sinister Blade 2.1.0 by Skeem and Roach

Pomoze ktos? daje +

Opublikowano

Ja nie korzystałem z Katarina - The Sinister Blade ale z Katarina Combo i też nie działał. Przestawiłem tzw. "Katarina mode" z Dead na LowHP i nagle w magiczny sposów zaczęło działać.

Opublikowano

Ja nie korzystałem z Katarina - The Sinister Blade ale z Katarina Combo i też nie działał. Przestawiłem tzw. "Katarina mode" z Dead na LowHP i nagle w magiczny sposów zaczęło działać.

Tzn, jak to zrobileś? bo ja tylko wiem jak to odpalic -.- 

Opublikowano

Bo Dead targetuje martwe cele ;_;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...