Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto rozpoczynać grę na nowo?

MikeMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Chciałbym się Was zapytać czy warto mi zaczynać na nowo gre w nostale. Grałem dawniej osiągałem sporo.

Ale teraz pytanie czy oplaca sie wracac z nowym kontem? A jeśli tak to jaka klasa ,jak szybko wbić 36 lvl i dobre eq.

Powiedzcie ;)

Opublikowano

Jeśli chcesz dużo ludzi i dobre ceny avalon jeśli chcesz mniej ludzi ale ceny też dobre engima ,a jeśli chcesz mieć spokój i trochę wyższe ceny finesia.

Opublikowano

Jeśli chcesz dużo ludzi i dobre ceny avalon jeśli chcesz mniej ludzi ale ceny też dobre engima ,a jeśli chcesz mieć spokój i trochę wyższe ceny finesia.

Coś Ci się pomyliło z Finesią. Na tym serwerze jest mega tanio, jest łatwiej o itemy, np WK +15 na Finesii (250kk-350kk) a na Avalonie zdecydowanie drożej, jak tam nie grałeś to nie wypowiadaj się. ;)

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Opublikowano

@Mizuken

Pomylka. Wk wylapiesz za 205 kk .

Eq na finesii jest tanie, ale go wcale nie ma , podobnie z oslonami.

@top

bierz wojownika, serwer juz sam wybierz . Polecam po wbiciu 60/70 lvl kupic kase za pln, bo ciezko sie gra bez takiego poczatkowego kopa.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

@Mizuken

Pomylka. Wk wylapiesz za 205 kk .

Eq na finesii jest tanie, ale go wcale nie ma , podobnie z oslonami.

@top

bierz wojownika, serwer juz sam wybierz . Polecam po wbiciu 60/70 lvl kupic kase za pln, bo ciezko sie gra bez takiego poczatkowego kopa.

@navendoston

Wiem, że za tyle WK wyłapię, ale ogólnie trudno za tyle kupić, więc dużo jest WK w granicach 250-350kk.

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Opublikowano

Teraz jest za 240 kk od rema.

Chociaz za 240 kk wolalbym kupic sobie eq + perf oslonki na jakis lvl i bic tyle samo w wk 99j +0 niz bez eq z +15

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Coś Ci się pomyliło z Finesią. Na tym serwerze jest mega tanio, jest łatwiej o itemy, np WK +15 na Finesii (250kk-350kk) a na Avalonie zdecydowanie drożej, jak tam nie grałeś to nie wypowiadaj się. ;)

przepraszam ale może grałem w innym okresie cen na finesi bo grałem tam dość sporo i było drożej ,a i gdybym się nie znał nie pisał bym nic w tym temacie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...