Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Passive follow soraka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cały czas wyskakuje ten błąd. Znacie rozwiązanie? Wgrywałem od nowa skrypty itp.

Cały czas spami tym błędem na czacie.

Nawet nie pisze f4 f5 f6 że mogę sobie wybrać za kim ma chodzić. Tylko opcja wyłącz i włącz.
Macie kolejnego screena:

821991404909796855659.png

Opublikowano

dobra ja pomogę zrób tak wyjeb ten skrypt all i one soraka zostaw autopotions auto ward i buy items i wgraj to https://github.com/victorgrego/BolSorakaScripts tam sa dwa skrypty ten generic follow and walk odpowiada za pomaganie i wlasnie pod klawiasze f4 , 5 itd mozesz ustawic sobie za kim moze chodzic mysle ze pomogłem :D sam używa, tego i polecam ones auto queue

Opublikowano

flakor nie spamuje tylko k***a pisze ze mi działa a tobie nie masz zjebany komputer albo cos  pisze po prostu ze ty masz problem a nie wszyscy

I co z tego kurw@ ze ci działa on ma problem nie ty i trzeba mu pomóc a nie pisać ze "DZIAŁA" bo mu nie działa (podpinam się mi tez nie dziala :)

NIESPODZIANKA 

NEW SKIN ⇓⇓⇓

tumblr_n955zxYkWO1qztgoio1_250.gifKatarina BraZZers

Opublikowano

I co z tego kurw@ ze ci działa on ma problem nie ty i trzeba mu pomóc a nie pisać ze "DZIAŁA" bo mu nie działa (podpinam się mi tez nie dziala :)

To kurw@ ze to jest wasz problem a nie wszystkich 

63038249597039780736.jpg

Opublikowano

flakor nie spamuje tylko k***a pisze ze mi działa a tobie nie masz zjebany komputer albo cos  pisze po prostu ze ty masz problem a nie wszyscy

działa 

Życzę Ci abyś spłonął w piekle!

Opublikowano

Boże człowieku jesteś nie normalny chłopak szuka pomocy a ty zamiast to pominąć to walisz jakimś spamem np. gdybyś się paliła cała twoja rodzina w waszym rodzinnym  domu "to jest wasz problem a nie wszystkich" więc to tak wygląda 

@top polecam innego bota na ashe 

łap: http://www.elitepvpers.com/forum/league-legends-hacks-bots-cheats-exploits/3246526-bot-summoners-rift-grinder-free-version.html (ustaw tam w plikach swoje passy bo jak wywali zeby się sam zalogował)

NIESPODZIANKA 

NEW SKIN ⇓⇓⇓

tumblr_n955zxYkWO1qztgoio1_250.gifKatarina BraZZers

Opublikowano

Boże człowieku jesteś nie normalny chłopak szuka pomocy a ty zamiast to pominąć to walisz jakimś spamem np. gdybyś się paliła cała twoja rodzina w waszym rodzinnym  domu "to jest wasz problem a nie wszystkich" więc to tak wygląda 

@top polecam innego bota na ashe 

łap: http://www.elitepvpers.com/forum/league-legends-hacks-bots-cheats-exploits/3246526-bot-summoners-rift-grinder-free-version.html (ustaw tam w plikach swoje passy bo jak wywali zeby się sam zalogował)

Niech sie pali ale twoja :)

Życzę Ci abyś spłonął w piekle!

Będziemy tam razem  :)

63038249597039780736.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...