Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam menadżera

BezThe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam osoby która by znajdywała osoby która chcą zostać wyboostowane na poziomie brąz/silver płacąc przelewem

Opublikowano

Oj kolego to jakiego skilla masz gold ?

Z brązu szybko nie wyjdziesz jak chcesz boostwac tylko braz/silver .

My z kolega grając duo bota na smurfach (noralnie jestesmy platyny 1/2 )

Wychodzilismy przez noobow z 1 miesiąc+.

Gdy my mieliśmy staty 20/+6 (Draven , Vayne ) , a nasz top miał 0/7 ? Jungle 3/11 ? I Co tu zrobić .

Raczej nikt nie bedize chciał być boostowany do silvera. To banał grając duo z dobrym kolegą się tam wybić.

Ale jak kogoś znajde , dam ci znać :)

Opublikowano

Gdy my mieliśmy staty 20/+6 (Draven , Vayne ) , a nasz top miał 0/7 ? Jungle 3/11 ? I Co tu zrobić .

Raczej nikt nie bedize chciał być boostowany do silvera. To banał grając duo z dobrym kolegą się tam wybić.

To jesteście słabi i tyle wam powiem... Ja wyszedłem 2 kumplom z bronze w 2 dni grając postaciami którymi NIE UMIEM grać i robiłem staty po 10/2 i carrowałem solo...

graphic.png

Opublikowano

Jak chcesz boostować polaczków i zarabiać grosze to polecam Kappa

Pewnie sam boostowany jesteś, ot co. Na brazie to sie k***a adc z ap runami carruje o.O

Opublikowano

Sam jestem w Platynie :P

Taka rada od doświadczonego boostera - reklamą targetujcie Niemcy, Luksemburg, Francje, Wielką Brytanię itp.

W Polsce pieniędzy na tym nie zrobisz, chyba że satysfakcjonuje Cię marne 10zł za dywizje w brązie.

W razie pytań, pisz na gg, chętnie odpowiem.

Opublikowano

Ja Ci polecam szukac w Niemczech i ludzi z Ameryki, ktorzy graja na EUNE.

Jakis miesiac temu poznalam typa z Texasu, ktory boostowal na EUNE konta do golda/platyny. Mowil, ze sporo mozna na tym zarobic, a ze on jest smurfem z EUW z diamentu, no to on carruje sam mecz. Czlowiek mily i jakbys chcial, to moge z nim pogadac, to moze da jakis kontakt.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Takich jak Wy to powinno się na stosie palić. Tylko widzę takie ciecie, co w inny sposób pieniędzy nie potrafią zarobić tylko takie ci!!@ z niższych dywizji wyciągają. A potem sami płaczą, że czemu unskilled mi się trafił ;o

Opublikowano

Takich jak Wy to powinno się na stosie palić. Tylko widzę takie ciecie, co w inny sposób pieniędzy nie potrafią zarobić tylko takie ci!!@ z niższych dywizji wyciągają. A potem sami płaczą, że czemu unskilled mi się trafił ;o

sorry ale jeżeli ktoś jest idiotą. który nie może wyjść z brązu bo gra jak GÓWNO, a potem za hajs matki baluje i kupuje boosty do diamentu czy platyny, to tak niestety jest, poza tym, lepsze zarabianie na czymś, co się lubi, niż zapierdalanie w pracy której się nie trawi

@AntiWarn

najlepiej, jak boostujesz konta, znaleźć ludzi zza granicy, jak już poprzednicy mówili, w polaczkolandii maks z 10 zł dostaniesz za dywizję, nie więcej

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

skilla wyczuwam brak

ja spokojnie sam moge wyjsc z bronzu do golda w 2 tygodnie.

sweetgrove_eune_67_4_nozg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...