Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2 - jak dziennie zarobić 100kkk?

Gość Teils2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam sprawdzonego sposobu by zarabiać 100kkk dziennie (przez +/- 10-12h dziennie).

Na sztabki moge odpalić 10 botów. Lecz gdzie je postawić? :)

Daje + i *5

Opublikowano

Boty najlepiej postawić w świątyni hwang lub jinno m2, bo tam najwięcej sztabek dropi.

Jeszcze lepszym sposobem na zdobycie dużej ilości kasy jest wbicie 150 poziomu i drop na pustyni wygnańców. ;)

Opublikowano

Boty najlepiej postawić w świątyni hwang lub jinno m2, bo tam najwięcej sztabek dropi.

Jeszcze lepszym sposobem na zdobycie dużej ilości kasy jest wbicie 150 poziomu i drop na pustyni wygnańców. ;)

Dzięki, a od 150 lv w 1h ile sztabek i ile diaxów poleci? :)

Opublikowano

Serio nie ma lepszego miejsca na dropienie...? :D

Nie.

Ja zawsze w m2 jinno dropiłem nie ma co się oszukiwać jest to najlepszy spot.

Ewentualnie w V2, bo tez duzo mobow ale nie wiem jak tam leci.

1754268.jpeg

Opublikowano

Uważam, że najlepszym miejscem na dropienie jest świątynia. Przy 10 botach w ciągu 12h się trochę obłowisz. ^^ Myślę, że 600kkk wyciągniesz. :)

Opublikowano

Uważam, że najlepszym miejscem na dropienie jest świątynia. Przy 10 botach w ciągu 12h się trochę obłowisz. ^^ Myślę, że 600kkk wyciągniesz. :)

Zakładając, że masz na każdym rękawice. Od razu mówię, bez rękawicy się nie opłaca. Najlepsze miejsce to 3 spot w świątyni.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Zakładając, że masz na każdym rękawice. Od razu mówię, bez rękawicy się nie opłaca. Najlepsze miejsce to 3 spot w świątyni.

W sumie racja, nie pomyślałam o rękawicach. :) 

Opublikowano

ja kiedyś jak tam grałem to szybko leciały w Jinno m2 i tam dropiłem i chwila moment były sztabki (choć to było na początku serwera więc dokładnie nie wiem jak to tam wygląda teraz)

Opublikowano

Zobacze tym sposobem :)

Dziękuje :)

Opublikowano

Najlepszym spotem jest ostatni spot desek przed DT (nie chodzi mi o duże żaby tylko odeski), ważna jest rekawica zlodzieja oraz 20% na przedmioty w eq !

Opublikowano

moj sposob jest taki ze robisz obojetnie jaka druga postac i na niej dropisz sztabki tak gdzies do 30 lvl potem do magazynu te sztabki postac usuwasz i od nowa ja tak potrafilem na 4 takich postaciach ze 300kk zarobic

Opublikowano

Możesz bonować eq, jednak wiadomo iż bony wchodzą zależnie od szczęścia, raz wejdą za 2 zmianką, a raz za 500. Całkiem spoko jest również wbicie 150lvl i dropienie na PW z rękawiczką, 1 spot ~30kk... jednak sporo osób używa tego sposobu, najlepiej wbić sobie po 1:00 i spoty Twoje. Można również zwyczajnie dropić na deskach bądź w m2.

Opublikowano

Cześć, szukam sprawdzonego sposobu by zarabiać 100kkk dziennie (przez +/- 10-12h dziennie).

Na sztabki moge odpalić 10 botów. Lecz gdzie je postawić? :)

Daje + i *5

5lv w m1 (najlepiej chunjo malo osob postac tez w chunjo zrob aby nikt nie zabil) masz 3 dobre spoty mieszane (niedzwiedzie, dziki,wilki itp) w 2.5h wyciagniesz 4kkk bez rekawicy i rat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...