Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warlock Problem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Niedawno zacząłem przygodę z WOW ale mam pewny problem. Gram gnomem warlockiem i niestety niemam pojęcia gdzie kupić czary. Kupowałem jakieś słabsze przy lokacji startowej a teraz jestem przy jakimś zamku na zimowej mapie i niestety niemam pojęcia gdzie szukać.

1309731898_by_rafalovy.gif
Opublikowano

Musisz udać się do Ironforge. Jeśli bd szedł drogą na północ powinieneś tam dotrzeć. Ironforge jest to Stolica Krasnoludów oraz Gnomów. Wejście to taka wielka brama, a same miasto znajduje się w górze ;). Jak dalej będziesz miał problemy ze znalezieniem to wpisz w google wow maps i tam poszukaj ;). Aha, jak dotrzesz do Ironforge to zapytaj strażnika o class master i o nauczyciela Warlocków i udaj się w wyznaczone miejsce na mapie.

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

Nie polecam ci Warlocka na początek. Nie ogarniesz na wysokim lvlu. Trust me.

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej napisał musisz się zapytać jakiegoś strażnika. Najlepiej udać się do Infronage. 

@Up: Każdą klasę trzeba ogarnąć, są klasy trudniejsze i łatwiejsze. Niech gra tym co mu się podoba bo tak to nie będzie miał fanu z gry ; ) 

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!!