Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak handlować z nowym kontem?

DrHouse1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema zna ktoś jakiś sposób jak można handlować z nowym kontem które nie osiągnęło jeszcze 25lvl.? Konkretnie chodzi mi oto aby nowe konto mogło coś komu przekazać bo wiem że większe jemu mogą a nowi innym już nie nawet jak wywale na ziemie item to nie da się podnieść jakieś pomysły? 

Opublikowano

moze na 100% jak sie wywala to item nie jest ani przypisany ani zaznaczony tylko dla tego co wywalil wiec albo macie jakis blad, albo ktos nie umie podnosic itemkow.

76561198013232167.png

Opublikowano

jakbym nie próbował to bym nie pisał że się tak nie da ... GGG nie jest takie głupie jak sądzisz 25lvl to blokada dla nowych kont i ich itemów podniesionych 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jakbym nie próbował to bym nie pisał że się tak nie da ... GGG nie jest takie głupie jak sądzisz 25lvl to blokada dla nowych kont i ich itemów podniesionych 

Stary wychodzisz sobie na jakaś instacje z ziomkiem w party wchodzi za tobą (tylko nie miasta) i wyrzucasz item i ten drugi podnosi testowałem to przed chwilą 92 lvl i 12 lvl.

XJHIavu.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...