Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

INFO - Nowy top i jungle Gambitów! WITAMY KUBONA!

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LOL

kubon na to zaslugiwal, na jungli bardziej widzialem kikisa (synergia z kubonem bo razem grali i niq'iem z ktorym byl w denialu)

wielki postep tego zawodnika, oby teraz zrobili forme na play offy

­

Opublikowano

Ja byłem fanem gambitu i będę fanem gambitu. Chyba że cała drużyna się rozpadnie.
Oby te zmiany wyszły na lepsze.

Kartyday_eune_51_5_logo.png

Opublikowano

dobrze że 1v2 na topie bo kubon nie dałby rady raczej wickdowi/soazowi/freddiemu

W tym tygodniu na lcsach ma być patch 4.12 w którym zaszły zmiany jak zmniej opłacalny line swap, więc możemy go zobaczyć w akcji 1v1.

Myślę, że Kubon nie odstawałby od innych toplanerów, ale to się jeszcze zobaczy.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

W tym tygodniu na lcsach ma być patch 4.12 w którym zaszły zmiany jak zmniej opłacalny line swap, więc możemy go zobaczyć w akcji 1v1.

Myślę, że Kubon nie odstawałby od innych toplanerów, ale to się jeszcze zobaczy.

*4.11, w 4.12 meta strasznie sie zmieni (nerf hammery luciana)

imo te 600 lp w challangerze samo sie nie wbilo, dosyc dlugo gra wiec nie sadze by mial jakis problem na ówczesnych toperow z lcs, gra na nich na soloq i jakoś nie spada

­

Opublikowano

A niemowilem ze Kubon bedzie topem Gambitu.

Wedlug mnie zaslugiwal on na to i bylo to widac w mymie gdzie tylko przewaznie on cos gral.

Opublikowano

No ale jednak brakuje tutaj Kikis'a jako junglera, nie dosc ze zgranie byloby lepsze to wydaje mi sie ze jest jednym z najlepszych junglerow w Europie.

Teraz mecze Gambitu beda ciekawe :)

sstwc.jpg

Opublikowano

Nareszcie... Te zmiany zawodników gambitu napewno wyjdą na dobre. Diamond i Darien byli zmęczeni grą. To nie jest już ten sam Diamond, który cechował się agresywną grą w jungli, teraz grał bardzo pasywnie. Może miało na to wpływ odejście Alex Ich'a do NiPu. Zobaczymy jak się spiszą nowi członkowie :) Go Gambit!

3ed5a93fae446593e8619cd454d0338a.jpg

Opublikowano

Nareszcie... Te zmiany zawodników gambitu napewno wyjdą na dobre. Diamond i Darien byli zmęczeni grą. To nie jest już ten sam Diamond, który cechował się agresywną grą w jungli, teraz grał bardzo pasywnie. Może miało na to wpływ odejście Alex Ich'a do NiPu. Zobaczymy jak się spiszą nowi członkowie :) Go Gambit!

odejście alexa na pewno miało na to znaczenie, bo on mu zawsze pomagał jak ten counter junglował, a w dodatku patch 4 sezonu a szczególnie trinkety, teraz jest bezpieczniej więc diamond nie ma jak grać. Mam nadzieje ze go jeszcze zobacze, moj ulubiony gracz od pierwszego meczu !

GAMBIT WILL RISE AGAIN!

<>

Opublikowano

No tak wiem ze zamiast Dariena jest Kubon ale czy Darien kończy już  z karierą ?

Póki co Darien ma być subem w Gambicie.

@top

Myślę, że zmiana Dariena za Kubę jest zdecydowanie na +. Natomiast loulex całkiem nieźle zastąpił Diamonda w Londynie, też pewnie sobie poradzi. Kikis podobno posprzeczał się po odejściu z Denial, więc wątpie czy chciałby grać ponownie w jednym teamie z NiQiem.

Opublikowano

Macie tutaj napisane na jakiej zasadzie będzie testowany Kubon z loulexem i co dalej z Darienem i Diamondem.

http://pvp.net.pl/oficjalnie-kubon-i-loulex-na-testach-w-gambicie/

Fajnie by było jakby Gambici zrobili 2-0 w tym weeku to by Kubon został, bo trudnych rywali nie mają. Z CW to na 100% powinni urwać gierke.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Ostatnio im nieszlo chociaz diamond nie grał zle natomiast darienowi nie szły gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...