Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z postacią

mietrunu7i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry ale trochę śmiać mi się chciało jak przeczytałem Twój post. A więc na każdym serwerze masz inną postać, nową. Tylko jak będziesz logował się każdy następny raz na dany serwer to postać będziesz mieć tą samą

Opublikowano
Rassmuser, w 08 Lip 2014 - 20:24, powiedział: Sorry ale trochę śmiać mi się chciało jak przeczytałem Twój post. A więc na każdym serwerze masz inną postać, nową. Tylko jak będziesz logował się każdy następny raz na dany serwer to postać będziesz mieć tą samą

A serwery oficjalne? ;p Jeśli grasz na serwerze private-hive to na innym serwerze też oznaczonym tym przedrostkiem będziesz miał inną postać, ale jeśli grasz na official-hive to na każdym serwerze z owym przedrostkiem będzie ta sama postać. Oczywiście twoje namioty,pojazdy,dziury zostaną na serwerze gdzie się znajdowały. ;) Mam nadzieję że rozumiesz. ;p

Opublikowano

Chodzi ci o to że wogóle nie zapisuje ci postaci czy jeśli zmieniasz serwer ?

Jeśli to ten pierwszy przypadek oznacza to, że grasz na serwerach nie oficjalnych i nie zapisują one postaci (czyżby NO CD, kłamczuszku :) ).

Chyba że chodzi o ten drugi przypadek to jeśli grasz na jednym serwerze i nagle go zmienisz to nie będziesz miał postaci na tym drugim serwerze.

Pozdrowionka!

Opublikowano

Chodzi ci o to że wogóle nie zapisuje ci postaci czy jeśli zmieniasz serwer ?

Jeśli to ten pierwszy przypadek oznacza to, że grasz na serwerach nie oficjalnych i nie zapisują one postaci (czyżby NO CD, kłamczuszku :) ).

Chyba że chodzi o ten drugi przypadek to jeśli grasz na jednym serwerze i nagle go zmienisz to nie będziesz miał postaci na tym drugim serwerze.

Pozdrowionka!

Przecież oryginalne serwery też są nieoficjalne ( nawet większa liczba jest nie oficjalna, niż oficjalna [ czyżby niby znawca DayZ, kłamczuszku :)])

Co do autora. To musisz grać na jednym serwerze.

Polecam narzędzie do gry o nazwie DayZ Commander.

Serwery nieoficjalne masz oznaczone przekreśloną chmurką przed nazwą serwera 

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Zamiast DayZ Commander możesz też używać Six-Updater bo ludzie często o nim zapominają ;).

2ynl345.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...