Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blog dotyczący DayZ Stand Alone

maxior152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym zaprosić wszystkich na nowego bloga dotyczącego DayZ Standalone. Będą pojawiały się na nim poradniki, opisy oraz wiele więcej. Blog nie będzie w 100% poświęcony DayZ. Poczytać będzie można nasze opinie na temat różnych filmów, seriali oraz książek o zombie.

A oto link do bloga: http://wszystkoinicozombie.blogspot.com/2014/07

Jeżeli ktoś byłby zainteresowany dołączeniem do naszej ekipy która w tym momencie liczy 4 osoby proszę o kontakt na e-mail: [email protected]

Opublikowano

Witam. Chciałbym zaprosić wszystkich na nowego bloga dotyczącego DayZ Standalone. Będą pojawiały się na nim poradniki, opisy oraz wiele więcej. Blog nie będzie w 100% poświęcony DayZ. Poczytać będzie można nasze opinie na temat różnych filmów, seriali oraz książek o zombie.

A oto link do bloga: http://wszystkoinicozombie.blogspot.com/2014/07

Jeżeli ktoś byłby zainteresowany dołączeniem do naszej ekipy która w tym momencie liczy 4 osoby proszę o kontakt na e-mail: [email protected]

Nie wiem gdzie Ty widziałeś AK 47 w DayZ.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Poszukaj trochę po bazach militarnych lub zobacz co dodali w patchu.

A sorry, mój błąd. Wiedziałem, że jest AKM. Myślałem, że AK 47 jeszcze nie ma ;) .

Do poprawy: FNX45, Blaze 95, Amphibia S, Mosin 9130, zmień Colta na 1911, dodaj na dole wersję Engraved, mapa jest biedna o miejsca do lootowania. Nie ma np. bazy wojskowej, w paru wioskach, miastach nieoznaczonych jest dużo posterunków, straży pożarnych albo nawet budynków z fortepianem gdzie najczęściej są bronie. Dodaj też ten budynek na bloga, bo tam dużo rzeczy można znaleźć.

Polecam też poprawić rozmieszczenie elementów bloga na nim i poprawić interpunkcję, ogarnąć posługiwanie się caps lockiem i będzie dobrze. I dodaj jeszcze trochę informacji o grze. Więcej rzeczy, a nie same bronie, daj też o tych broniach jakieś informacje.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

A sorry, mój błąd. Wiedziałem, że jest AKM. Myślałem, że AK 47 jeszcze nie ma ;) .

Do poprawy: FNX45, Blaze 95, Amphibia S, Mosin 9130, zmień Colta na 1911, dodaj na dole wersję Engraved, mapa jest biedna o miejsca do lootowania. Nie ma np. bazy wojskowej, w paru wioskach, miastach nieoznaczonych jest dużo posterunków, straży pożarnych albo nawet budynków z fortepianem gdzie najczęściej są bronie. Dodaj też ten budynek na bloga, bo tam dużo rzeczy można znaleźć.

Polecam też poprawić rozmieszczenie elementów bloga na nim i poprawić interpunkcję, ogarnąć posługiwanie się caps lockiem i będzie dobrze. I dodaj jeszcze trochę informacji o grze. Więcej rzeczy, a nie same bronie, daj też o tych broniach jakieś informacje.

Blog stoi dopiero od 2 dni staram się z kolegą jak najbardziej wszystko zostanie poprawione jak najszybciej. Dzięki za rady.

Opublikowano

Trudno znaleźć tam poprawne Polskie zdanie.

Przykład: Sportera 44 wiatrówka nic dodać nic ująć

słabe obrażenia.

lub

PM 63 RAK kolejny pistolet maszynowy co ciekawe polski nadaje się do walki na mały dystans.

I do tego błąd rzeczowy.

Od kiedy Spotter 44 to wiatrówka? :D

jest to karabinek bocznego zapłonu na amunicję małokalibrową.

Jak się na czymś nie zna to lepiej nie pisać, niż pisać głupoty -.-

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Człowiek uczy się na błędach więc dajcie mu czas do nauki. Aczkolwiek nazwa tematu kuje w oczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...