Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Camerion/Mariner z metkiem żalu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko , dawno temu grałem na serwerze camerion i znałem bug z metinem żalu że ubijało się z PD metka i wbijało po kilka lvli.Teraz gram na MarinerMT2 i to jest stary Camerion i nie raz widziałem jak ktoś wbijał właśnie tak lv.Już chyba z 2 tygodnie ogarniam i nie mogę sobie przypomnieć tego bugu , jest tutaj ktoś kto pamięta jak to się robiło ? Wiem tyle że trzeba mieć PT i PD założone ale dalej nie pamiętam.Będe bardzo wdzięczny ! :D

Opublikowano

Siemanko , dawno temu grałem na serwerze camerion i znałem bug z metinem żalu że ubijało się z PD metka i wbijało po kilka lvli.Teraz gram na MarinerMT2 i to jest stary Camerion i nie raz widziałem jak ktoś wbijał właśnie tak lv.Już chyba z 2 tygodnie ogarniam i nie mogę sobie przypomnieć tego bugu , jest tutaj ktoś kto pamięta jak to się robiło ? Wiem tyle że trzeba mieć PT i PD założone ale dalej nie pamiętam.Będe bardzo wdzięczny ! :D

Bug z metinami juz dawno zablokowali ( Chodzi o mape pustynne wydmy).

Wiem,ze dziala bug na pieskach tylko nie pamietam dokladnie na ktorym lvlu.Wystarczy byc w pt.

Srij9JT.png

Opublikowano

No to jeśli ktoś był by pomocny i powiedział OCB z tym bugiem to był bym wdzięczny , dokładnie chodzi mi o serwer MarinerMT2.

Nie ma już tego buga na tym serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...