-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
HurZagan
HurZagan
Witam! Mam pewien problem. Otóż ostatnio postanowiłem pobrać nowe sterowniki do mojej lepsze karty graficznej. Jest nią Radeon 6470M i jest ona dedykowana. Mam również kartę która jest zintegrowana Intel HD Graphics Family. A więc po zainstalowaniu sterów pojawił się pewien problem. Ponieważ sprawdziłem w menadżerze zadań czy wszystko jest ok ale nie było. Przy obu kartach pojawił się problem: System Windows zatrzymał to urządzenie z powodu zaraportowanych problemów. (Kod 43). Niby wszystko jest ok, ale żadna gra nie działa, a internet ma co chwillę brak odpowiedzi. Patrzałem już na rozwiązania z innych forum, ale żadne nie pomogło. Mam nadzieję,że tutaj znajdzie się jakiś ekspert.

Specyfikacja mojego Laptopa:
Karty graficzne: Intel ® HD Graphics Family (Zintegrowana)
--------------------- Radeon HD 6470M (Dedykowana)
Ram: 4GB (Ale z jakichś przyczyn dostępne tylko 2,45GB)
Procesor: Intel Core I5 2430M CPU @ 2,4Ghz
System: Windows 7 Home Premium x64
Myślę że ta specyfikacja wystarczy, ale jeśli będą jakieś wątpliwości proszę pytać
P.S.
Reinstall sterów do karty intela niestety odpada, ponieważ mimo iż instaluje je poprawnie i na mój system piszę, że wymagania systemowe są nie spełnione, ale nwm czemu. Jeśli ktoś wie na pewno ułatwi to zadanie
@Edit
Problem rozwiązał się po formacie, dziękuję za pomoc
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.