Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt - bicie z 5 kratek.

Shafter1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję skryptu do mc dzięki któremu będę mógł bić z 5 kratek. Domyślnie w minecrafcie ustawione jest to na 4 kratki. Nie chodzi mi o żadne killaury itp. Chodzi mi poprostu o zwiększenie zasięgu bicia. Słyszałem, że ten skrypt jest możliwy do wykonania w programie eclipse.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na pewno widziałem taką komendę na multiplayer, żadnych skryptów nie potrzeba. Po prostu wpisujesz komendę i zasięg, nie pamiętam jaki to plugin, ale chyba jakiś popularny. Życzę szczęścia w szukaniu.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

@Shafter1337 ja wiem o co Ci chodzi, chodzi Ci o skrypt, do klepania się dla własnego użytku. Lecz nie ma takiego skryptu udostępnionego, bo jakby był to każdy by miał skrypty, musisz poprosić kogoś kto Ci napisze, ponieważ nie ma takiego czegoś do pobrania.

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

@Shafter1337 wiem, że jesteś w stanie zapłacić, czytałem wcześniejsze komentarze, lecz nie mogę Ci pomóc, ponieważ nie znam programistów, na ten czas. Mógłbym sam Ci napisać taki skrypt , lecz dopiero za rok będę sie uczyć pisania. Przykro mi, że nie mogę Ci pomóc :(

sygnaturka.png
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Shafter z tego co wiem to karolmaklocka ma takie skrypty.Ale mi się wydaję że te skrypty to poprostu killaura na np 1 lub 0.1 tyle że beż menu typu huzuni itd.Ja się tym zajmuje jak napisze to ci na pw wyśle :>

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...