Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ven0x Zostanie - Technikiem Ts3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

348321404756571974025.png

480731404756571974025.png

Od czego by tu zacząć hmm . Więc tak mam na imię Eryk 19 Lat pochodzę z województwa mazowieckiego (okolice Warszawy). Interesuje mnie wszystko co jest związane z grą ,,Metin2" tak jak z znanym wam wszystkim komunikatorem ,,TeamSpeak3". Jestem osobą uczciwą i wszystko co robię staram się robić jak najlepiej nie lubię partactwa. Cenie bardzo dobrą komunikatywność między zespołem jak i jego współprace. No to chyba będzie na tyle tutaj :D .

529551404756572974025.png

Znowu muszę się pocić :D . Moje doświadczenie z serwerami Ts3 zaczeło się dosyć dawno 1,5 roku temu. Wtedy postanowiłem założyć swój własny serwer był on wykupiony w serwerowni w dalszym okresie gdy nauczyłem się podstaw wykupiłem serwer VPS gdzie postawiłem swojego pierwszego TeamSpeak'a 3 gdzie nauczyłem się wszystkiego co jest z nim związane. OD tego momentu utrzymuje cały czas swój prywatny serwer Ts3 na VPS którego udostępniam dla znajomych i do celów prywatnych to chyba wystarczy.

452111404756572974025.png

• Gwarantuję profesjonalizm
  • Pełną administracje twojego Ts3
  • Pełną znajomość i zarządzanie permisjami kanału jak i rang
  • Tworzenie rang jak i kanałów
  • Swoje ikony
  • Stylistyke twojego Ts3
  • Bota Muzycznego 24/7
  • Bota Powitalnego Jak I BotPoke.
  • I wszystko inne co będzie trzeba zrobić

831121404756572974025.png

• Dobrej maszyny z dobrego hostingu
  • Pełnego do niej dostępu
  • Dobrej komunikacji między wszystkimi członkami ekipy​
  • Ewentualnego wynagrodzenia

894581404756572974025.png

1.GG: 987961 2.Skype: boooobek 3. MpcForum Message PW

KOMENTUJEMY !

Opublikowano

Smiecham z tych administratorów tsów którzy nie wiedzą nic o komendach query. Dałbym ci dostęp do mojego bota w javie nawet byś skonfigurować nie umiał : ()

nie polecam bo to jakiś dzieciak co jeszcze "wynagrodzenie" chce za robienie kanałów na tsie <haha>

Opublikowano

Smiecham z tych administratorów tsów którzy nie wiedzą nic o komendach query. Dałbym ci dostęp do mojego bota w javie nawet byś skonfigurować nie umiał : ()

nie polecam bo to jakiś dzieciak co jeszcze "wynagrodzenie" chce za robienie kanałów na tsie <haha>

Ahh wiesz więcej dobra . A co do bota posiadam swojego . 

Opublikowano

A są gotowe i działające za free.? Po co piszesz z ,,dzieckiem" ? 

Piszesz  widzę wbijasz posty. 

Nie znasz a się wypowiadasz na czyjś temat.  

Widać że jesteś gimbus niedopieszczony i że byłeś w życiu niedowartościowany w swoim środowisku które cie otaczało  w tym przez rodziców  chodzisz i wszystkich krytykujesz tylko i nic więcej zapewne w swoim nędznym życiu nic nie osiągnołęś i takie są tego efekty. Inni w porównaniu do cb chcą coś osiągnąć i doskonalić swoje umiejętności a ty chodzisz po tematach i piszczysz ta niewyparzoną buźką tyle w tym temacie  szczylu. Że ty nic nie potrafisz nie musisz się udzielać na kogoś temat .
 Dziękuje za uwagę. 

Koniec rozmowy ;D 

Opublikowano

A są gotowe i działające za free.? Po co piszesz z ,,dzieckiem" ? 

Piszesz  widzę wbijasz posty. 

Nie znasz a się wypowiadasz na czyjś temat.  

Widać że jesteś gimbus niedopieszczony i że byłeś w życiu niedowartościowany w swoim środowisku które cie otaczało  w tym przez rodziców  chodzisz i wszystkich krytykujesz tylko i nic więcej zapewne w swoim nędznym życiu nic nie osiągnołęś i takie są tego efekty. Inni w porównaniu do cb chcą coś osiągnąć i doskonalić swoje umiejętności a ty chodzisz po tematach i piszczysz ta niewyparzoną buźką tyle w tym temacie  szczylu. Że ty nic nie potrafisz nie musisz się udzielać na kogoś temat .

Dziękuje za uwagę. 

Koniec rozmowy ;D 

Święte słowa. Mnie też denerwują czasami takie "dzieci" uważający się za dorosłych.

Opublikowano

Bardzo polecam Pana Eryka, współpracowałem z nim spory okres czasu, jest on specyficzna osobą, lecz idzie sią z nią porozumieć. Zdecydowany +`plusik, dla niego ;))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...