Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Papiery LO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jutro ide zaniesc papiery do Liceum, lecz nie wiem co potrzebuje dac w sekretariacie oprocz karty zdrowia. Niech ktos obeznany kto byl juz z papierami mi napisze co jeszcze musze dostarczyc. Z gory dziekuje

Opublikowano

świadectwo oryginalne i zaświadczenie o wynikach egzaminu gimnazjalnego oryginalne przynajmniej ja tak mialem

<>

Opublikowano

świadectwo oryginalne i zaświadczenie o wynikach egzaminu gimnazjalnego oryginalne przynajmniej ja tak mialem

Zadnych zdjec nie musiales im dawac?
Opublikowano

Masz pewnie na stronie internetowej tego liceum do którego chcesz isć informacje o rekrutacji, wraz ze wszystkimi datami - co kiedy musisz zanieść.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Dokumenty musza byc dostarczone przez ucznia czy moze je dostarczyc opiekun?

Lepiej by było gdybyś ty je zaniósł do szkoły, ale opiekun też chyba może to zrobić.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Dokumenty musza byc dostarczone przez ucznia czy moze je dostarczyc opiekun?

Najlepiej sam, potem dyrektorzy mówią, ze sam nie przyjdzie tylko z mamusią.

Deus vult

Opublikowano

Jeszcze (mam nadzieje) jedno pytanie nt karty zdrowia. Mam ja lecz w srodku sa karteczki na ktorych jest napisane, ze do gimnazjum nie zostala dostarczona ksiazeczka zdrowia ze szkoly podstawowej. Czy to jest jakis problem w liceum? Bo teoretycznie po co im badania z podstawowki...

Opublikowano

Jeszcze (mam nadzieje) jedno pytanie nt karty zdrowia. Mam ja lecz w srodku sa karteczki na ktorych jest napisane, ze do gimnazjum nie zostala dostarczona ksiazeczka zdrowia ze szkoly podstawowej. Czy to jest jakis problem w liceum? Bo teoretycznie po co im badania z podstawowki...

Do liceum nie jest ci potrzebne nic z podstawówki, tak samo jak np. na studia jak chcesz się dostać to raczej nikogo nie będzie interesować twoje świadectwo z gimnazjum.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Zadnych zdjec nie musiales im dawac?

tak musialem i dodatkowo dokumenty uzupelnione ktore oni mi wczesniej dali

<>

Opublikowano

Zanosisz oryginał świadectwa i wyników z egzaminów + kartę medyczną i zdjęcia (do legitymacji.) Już to wypisali, ale napisałem, żebyś był pewien, powodzenia :)

Opublikowano

U mnie nie potrzeba było zanosić karty zdrowia, za to skrócony odpis aktu urodzenia (czy jakoś tak), wniosek o przyjęcie (czyt. podanie) + to co wspomniano wyżej (świadectwo, zdjęcia itp.). Z tym, że na drzwiach sekretariatu było napisane czego wymagają :)

"Wróg mojego przyjaciela jest moim wrogiem"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...