Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O niegrzecznych dziewczynkach...

Iska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Like, bata nie ma.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

masakra co to za wiesniactwo

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

wieśniackie gówno, kojarzy mi się z zjebanym dresem.

Opublikowano

wieśniackie gówno, kojarzy mi się z zjebanym dresem.

masakra co to za wiesniactwo

Truskulowe pierdolenie.

Ja się jaram.

Opublikowano

Truskulowe pierdolenie.

Ja się jaram.

bo jesteś wsiurem który myje się raz na tydzień 

1f481.png 1f602.png

Opublikowano

bo jesteś wsiurem który myje się raz na tydzień 

7386614049859961207188.png 3909114049859961207188.png

Widac, ze wakacje nadeszły. To był sarkazm gimnazjalisto.

@topic nadal się jaram

Opublikowano

Nie jest to wieśniaczka muzyka/Dresiarska. Jeżeli kogoś te słowa bolą/źle się czuje słuchając ich to musi mieć coś dot. z tą piosenką. Mi się podoba.

Opublikowano

Nie jest to wieśniaczka muzyka/Dresiarska. Jeżeli kogoś te słowa bolą/źle się czuje słuchając ich to musi mieć coś dot. z tą piosenką. Mi się podoba.

sprdlny masz gust, z perspektywy czasu taki rap wieje gównem

swojo drogo tam typ rapuje że jakaś dupa się puszcza za drinka, swojo drogo wychodzi na to że ten łapeł też, pewnie kutasa w śmieciach znalazł

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...