Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyrobienie paszportu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym wyrobić sobie 2 paszport, gdyż pierwszy już jest nieważny, zrobiony był 10 lat temu i skończył się w czerwcu. Mam 16 lat i tu moje pytanie, jak wezmę ten stary paspzort i pojadę wyrobić nowy to wystraczy mi podpis ojca czy muszą być podpisy obojga rodziców? PS: Trzeba mi paszport na za 2 tygodnie, wyrobią się w tyle?

Opublikowano

Nie wyrobisz się w tyle, jeżeli będziesz miał w połowie sierpnia to będzie spoko... 

RAsfepN.png
Opublikowano

Na wyrobienie paszportu, trzeba się liczyć z czasem < (powyżej) 28 dni.

... No 21-28 dni trzeba po podpisaniu przez OBOJGA rodziców, po złożeniu podpisu OBOJGA rodziców, czekać na paszport.

W dwa tyg. się nie wyrobisz.

bez gif

Opublikowano

Stawiam ze w wakacje to masz conajmniej 1.5 miecha czekania. Bo ja wyrabiałem sobie w maju i czekałem ponad miesiąc. Jeszcze babka powiedziała ze szczęście miałem że tak szybko!

Sieć serwerów Minecraft
Serwer Minecraft IP: play.myotherworld.net

HnS, Survival, FreeBuild, Parkour, MiniGry, Strzelnica, SkyBlock, AntFarm, Walls, TNTRun, Prison, Craftown oraz WIELE
logo_m.png

Opublikowano

Spróbuj wyrobić dowód tymczasowy. Z nim też będziesz mógł podróżować bez paszportu, a wyrobisz go szybciej.

Opublikowano

paszport nie jest wymagany w Unii Europejskiej i Strefie Schengen, wystarczy dowolny dokument wydany ze zdjęciem np dowód osobisty, legitymacja

dla dziecka pozostającego pod opieką rodziców do 18 roku życia  wystarczy stary dokument ( wydany paszport który stracił ważność ) , jeśli chodzi do szkoły opłata 70 zł ( wymagana legitymacja szkolna ważna ) , jeśli nie 140 zł

można wyrobić wcześniej paszport do tygodnia czasu nawet, wiadomo za opłatą ale o to należy się spytać dopiero  przy wyrabianiu paszportu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Pomógłbym ci, ale boję się, że w mordę dostanę, bo w końcu masz krótkie włosy, słuchasz rapu, chodzisz na siłownię i jesteś pedałem. Sorry kolego, ze strachu nie pomogę.

Opublikowano

Pomógłbym ci, ale boję się, że w mordę dostanę, bo w końcu masz krótkie włosy, słuchasz rapu, chodzisz na siłownię i jesteś pedałem. Sorry kolego, ze strachu nie pomogę.

To już ten żart się skończył :)? Dobra to ja się śmieję hue hue hue :).

Opublikowano

Ja mam zamiast paszportu dowód osobisty ważny do 2020r.

PS: Dowód wyrabiałem gdy jechałem do Pragi.

No fakt faktem, że dowód szybciej. Ale do Londynu na dowód nie pojadę :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...