Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Yasuo

dziku213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam pytanie.Czy mój build jest w miarę odpowiedni ?

1.kosa statika
2.ostrze nieskończoności
3.krwiopijec
4.złodziej esencji
5.ostatni szept
6.buty prędkości - żwawość

lub

1.buty prędkości - żwawość
2.kosa statika
3.ostrze nieskończoności
4.krwiopijec
5.złodziej esencji
6.ostatni szept

I teraz objaśnienie dodam że ten build nie ma być pod używanie itemów.
-Krwiopijec za chydre ponieważ to są chyba niczym się nie różniące itemy a krwiopijec ma jeszcze pasywe z tarczą która się przydaje
-złodziej esencji za ostrze zniszczonego króla ponieważ do yasuo nie jest potrzebny speed atack bo ma swoje Q i dzięki temu złodziej esencji jest lepszy bo daje więcej ad
-buty prędkości - żwawość bo tak jak wyżej do yasuo nie jest potrzebny speed atack bo ma q a te buty są szybsze :)

I pytanie czy buty na 1 item na mida są dobrym rozwiązaniem ?

Opublikowano

Nie rushujemy nigdy pełnych butków jako 1 item - strata kasy. Można ew. kupić te za 325 .

Czemu złodziej esencji ? Przecież Ty nie masz many. Zbędny item

Ja bym składał tak:

3250.png / 3111.png / 3047.png3087.png3031.png3035.png  - reszta sytuacyjnie coś pod deffa. Np Banshee/Omen/GA. BoTRK też można zbudować bądź krwiopijec

albo tak:

3250.png3111.png / 3047.png3087.png3153.png3031.png3035.png i reszta pod defa. OMEN/GA/Banshee zależy

Krwiopijec jeszcze można zbudować ale złodzieja esencji to już odradzam. Są lepsze itemy

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Nie rushujemy nigdy pełnych butków jako 1 item - strata kasy. Można ew. kupić te za 325 .

Czemu złodziej esencji ? Przecież Ty nie masz many. Zbędny item

Ja bym składał tak:

4909714049008191122358.png1434914049008191122358.png / 4095114049008191122358.png3916014049008201122358.png3576414049008211122358.png8824314049008201122358.png2446514049008201122358.png i reszta pod defa. OMEN/GA/Banshee zależy

Krwiopijec jeszcze można zbudować ale złodzieja esencji to już odradzam. Są lepsze itemy

Moim skromnym zdaniem lepiej by było zamiast BOTRK'a zbudować Hydre.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Nope, Botrk = wiecej as, wiecej as = wiecej krytów.

Btw: LW nie jest core itemem u Yasuo który sam ma megabooster do armorpenu. Widywałem ludzi grających tylko na botrk+statik+IE z 2 defensywnymi itemami bo taka gra akurat i dalej robili dmg.

Opublikowano

Berserki > Statikk > BotRK > IE > LW > Banshee/GA - ja się tak buduje ;)

Opublikowano

Nope, Botrk = wiecej as, wiecej as = wiecej krytów.

Btw: LW nie jest core itemem u Yasuo który sam ma megabooster do armorpenu. Widywałem ludzi grających tylko na botrk+statik+IE z 2 defensywnymi itemami bo taka gra akurat i dalej robili dmg.

Tylko to się nie sprawdza na Yasuo który na burstować a nie zadawać dmg w czasie. Do tego dostajesz przyjemny Aoe dmg.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Tylko to się nie sprawdza na Yasuo który na burstować a nie zadawać dmg w czasie. Do tego dostajesz przyjemny Aoe dmg.

To chyba ich na brązie widziałeś Hydra u yasuo weź najlepiej znajdz sobie gre dla twojego poziomu intelaktualnego  typu metin2 " Kofal spalil mi EFEMESA na pluś śiędem! "

Człowieku wbij cos naucz sie grac to pisz . Botrk po ulepszeniach to najlepszy item na lifesteal z dmgem ... a sry bo mniej lifesteala daje ale coz twoj mozg tego nie ogarnia że z 5% aktualnego dmg co hita zrobilo się 8%

A yasuo od kiedy ma bić aoe co on  ad brusier,offtank ? Wpisz sobie w przeglądarke jak wyjść z brązu może dostaniesz porade od jakiegoś golda co jak wiadomo gra jak braz tylko 20 cs moze ma wiecej a wciaz 0 Tak jak ty.

Opublikowano

Proponowałbym taki build. :)

berserkers-greaves-homeguard.gif  >  statikk-shiv.gif  >  blade-of-the-ruined-king.gif  >  infinity-edge.gif  >  ravenous-hydra.gif  >  guardian-angel.gif

Jeśli pomogłem

Możesz dać mi +

Wielkie dzięki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...