Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robić, jakie misje itd?

green242424

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, odzyskałem w końcu konto i mam do was pytanie bo wogóle nie orientuje się już. Jaki misje wykonywać i na jakim trybie mogę szybko EXPA i GP zarobić?

Opublikowano

Misji jest 5. Żeby odblokować drugą musisz zrobić pierwszą, a trzecią musisz zrobić drugą.

Najbardziej  opłaca się robić ostatnią, ponieważ dostaniemy złoty klucz. Jak zostanie Ci jeszcze trochę czasu to możesz zacząć robić 1, potem 2 i 3.

Za 4 misję dostaje się skrzynkę z passami EXP i GP, dlatego nie opłaca się jej robić.

Najszybciej EXP i GP wbijesz na Quarantine Regen na 5 rund. Od godziny 19.00 do 2.00 (w nocy) jest powiększony EXP o 120%.

Tutaj masz całą rozpiskę:

02.07.2014 – 08.07.2014: 120% Dodatkowych PD
Zaloguj się do gry między 19:00, a 02:00, by otrzymać 120% więcej PD w trakcie gry!

09.07.2014 – 15.07.2014: 150% Dodatkowych PD
120% dodatkowych PD to za mało? Cóż, skoro już jesteś po rozgrzewce, czas dać Ci porządne 150% dodatkowych PD! Po prostu graj między 19:00, a 02:00, by zdobywać dodatkowe PD!

16.07.2014 – 27.07.2014: 170% Dodatkowych PD
Teraz, gdy już jesteś gotów, czas nagrodzić Cię 170% dodatkowymi PD w trakcie gry między 19:00, a 02:00!

27.07.2014 – 30.07.2014: 200% Dodatkowych PD
Na koniec mamy dla Ciebie aż 200 dodatkowych PD! W trakcie ostatniego etapu tej serii wydarzeń możesz zdobywać dodatkowe 200% PD przez 24 godziny na dobę!

Opublikowano

Polecam najpierw zrobić 1 misję, bo dostajesz piłkarski żeton, z którego dropia fajne itemy :) Potem misja 5 na CZARNY klucz, przy odrobinie szczęścia dropnie Ci coś fajnego na zawsze.

Co do expa to j/w Graj quarantine regen, najlepiej na platinium, ale jak nie wydawałes nx to zwykły serwer starczy :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Wchodzisz na stronę i klikasz ''zdobądź nx'', u góry wybierasz Polskę i na samym dole jest token ads i chyba sponsor pay. Tam wypełniasz ankiety i rejestrujesz się. Często nxy nie dochodzą, musisz robić screeny i pisać do supportu za każdym razem.

Opublikowano

Dobra zrobiłem dziś wszystkie dzienne misje, i tu mam pytanie czy czarny klucz zniknie mi z inboxa, czy będę go miał na zawsze? Ponieważ chce uzbierać pewną ilośc i pozniej otwierać.

Opublikowano

Chyba Ci zniknie (jak klikniesz na niego to tam pisze "data ważności"), ale możesz aktywować go z inboxa i wtedy będziesz miał go w ekwipunku. Z ekwipunku na 100% nic Ci nie zniknie.

Opublikowano

Nie w danych godzinach, tylko odliczasz sekundy od ostatniego perma i po określonym czasie otwierasz i wtedy masz większą szansę na perma. Tak, taka lista istnieje (sam ją robiłem dla tego forum, ale co tydzień kolejność się zmienia więc lista po tygodniu jest bezużyteczna)

Zrobię takową listę, ale jak będzie event i będą wylatywały fajne rzeczy (recon vesty itp). Dlatego warto oszczędzać kluczy (sam już 50 mam uzbieranych).

Opublikowano

Nie w danych godzinach, tylko odliczasz sekundy od ostatniego perma i po określonym czasie otwierasz i wtedy masz większą szansę na perma. Tak, taka lista istnieje (sam ją robiłem dla tego forum, ale co tydzień kolejność się zmienia więc lista po tygodniu jest bezużyteczna)

Zrobię takową listę, ale jak będzie event i będą wylatywały fajne rzeczy (recon vesty itp). Dlatego warto oszczędzać kluczy (sam już 50 mam uzbieranych).

Czyli jak to sie liczy zeby np wieksza szansa by polecial spec na perma ? 

przeciez teraz jjest event nie lepiej teraz otwierac piłeczki ?

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...