Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WIELKIE problemy z lolem.

Yogi1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem że mam bardzo duże skoki pingu w grze, nie wiem czemu ale tak jest dołączam tutaj dwa screeny z przed chwili. Ping w grze skacze bardzo często. Jeżeli macie jakie kol wiek rady bardzo bym był wdzięczny.80126807091101913713.png31623641967834544529.png

Opublikowano

Widzę, że to tylko z lolem, spróbuj na początek z grubej rury, repair. 

był repair później reinstal i znowu repair i nic 

Opublikowano

kazdy tak ma cos robia z serwerami przynajmniej wczoraj robili

Jak nie wiesz to sie nei odzywaj... ja mam all good...

ten ss po 1 jest z przed chwili a po 2 pisałem że bardzo często tak mam to nie jest jedno razowe 

Pociągnij kablem internet, moze pomoze :)

Opublikowano

Przez wi-fi będziesz tak miał

Skonfiguruj dobrze swoją karte sieciową oraz sprawdź czy nie blokuje Ci jakiś antivirus połączenia.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Przez wi-fi będziesz tak miał

Skonfiguruj dobrze swoją karte sieciową oraz sprawdź czy nie blokuje Ci jakiś antivirus połączenia.

coś tam padło w kompie i nie działa przez kabel, można tylko przez modem (to chyba się tam nazywa, to małe coś co ściąga wi fi)  jak sprawdzić to z antywirusem? mam avg

Odinstaluj Pandoo Media Booster albo zamknij proces PMB.exe podczas gry. Chyba ze to już zrobiłeś.

zaraz odinstaluję, z góry dzięki

dodam jeszcze że od godziny 1-2 w nocy mam 37 pingu w grze i nawet o 1 sie nie podniesie 

Opublikowano

coś tam padło w kompie i nie działa przez kabel, można tylko przez modem (to chyba się tam nazywa, to małe coś co ściąga wi fi)  jak sprawdzić to z antywirusem? mam avg

zaraz odinstaluję, z góry dzięki

dodam jeszcze że od godziny 1-2 w nocy mam 37 pingu w grze i nawet o 1 sie nie podniesie 

Hmm to może coś z dostawcą, blokuje jakieś porty do min przepustowości..

Opublikowano

Tak jesli  w nocy to wyglada na przeciążenie sieci, dzwonic teorytycznie mozna ale w praktyce i tak nie pomogą.Być może Ci sie poszczęści i się dogadasz.

fjlw0o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...