Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszukani przez GoClever - wykop & prośba o wsparcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Z serdeczną prośbą zwracam się do Was o drobne wsparcie mojego kolegi, bowiem został on zwyczajnie oszukany przez firmę goclever. W skrócie: oddał telefon na gwarancję. Wrócił po dwóch tygodniach. Napisali, że wymienili lcd i digitizer, a nie wymienili kompletnie nic. Na szczęście nie jest z tym problemem sam (patrz: "powiązane"), jednak najwyraźniej całą sprawę trzeba nagłośnić - do goclever żadne inne argumenty nie przemawiają. Cała sprawa jest tam dokładnie opisana, zachęcam do lektury, wykopania czy nawet podzielenia się opinią. Mam nadzieję, że można na was liczyć ;>

Link do wykopu:

Linki do podobnych tematów:

Z góry dziękuję,

Pinkie Pie

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Opublikowano

Od dawna nie mają wyświetlaczy do GoClever insigni więc nie mieli jak wymienić. Problem jest już od bodajże lutego.

:O przyznam, że mnie zaskoczyłeś.

skąd te informacje?

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Opublikowano

Ojj potwierdzam. Kupiłem tableta. Nie działała bateria, mogłem się nim bawic tylko pod ładowarką. Oddałem na gwarancję, czekałem miesiąc. Przysłali i napisali, że wymienili baterię. Okej dobre tylko, że problem dalej występował. W sklepie Neonet powiedzieli bym sam złożył reklamacje przez internet i dodatkowo im tam nawrzucał. Troszkę ich tam pocisnąłem i napisałem, że żądam wymiany sprzętu na nowy. Buumm po 2 tygodniach odebrania sprzętu przez kuriera przyjechał do mnie nowiutki, sprawny tablet :D. Reasumując, z tą firmą trzeba ostro. 

simply.4557.gif

Opublikowano

Ojj potwierdzam. Kupiłem tableta. Nie działała bateria, mogłem się nim bawic tylko pod ładowarką. Oddałem na gwarancję, czekałem miesiąc. Przysłali i napisali, że wymienili baterię. Okej dobre tylko, że problem dalej występował. W sklepie Neonet powiedzieli bym sam złożył reklamacje przez internet i dodatkowo im tam nawrzucał. Troszkę ich tam pocisnąłem i napisałem, że żądam wymiany sprzętu na nowy. Buumm po 2 tygodniach odebrania sprzętu przez kuriera przyjechał do mnie nowiutki, sprawny tablet :D. Reasumując, z tą firmą trzeba ostro. 

Równy tydzień temu oddałem Insignie na gwarancje a za 30 minut ma przyjść do mnie kurier więc nie narzekam na tą firme :)

@Edit telefon przyszedł i wszystko śmiga aż miło :D

Opublikowano

Pinkie Pie,

Na jaką kwotę zostałeś oszukany?

bez gif

Opublikowano

Pinkie Pie,

Na jaką kwotę zostałeś oszukany?

Ten gościu:

http://www.wykop.pl/link/2068294/goclever-firma-ktora-liczy-na-naiwnosc-klientow/#

...został oszukany na 849zł.

Firma po prostu oszukuje ludzi, naciąga ich, itd.

Sprawa trzeba zgłosić do organów przestępczych - BO TO K***A PRZESTĘPSTWO.

Oraz mam jeszcze to:

http://www.wykop.pl/ramka/1930578/tak-wyglada-naprawa-gwarancyjna-w-firmie-goclever/

Obiecuje, że w tym temacie będę cały czas i na MPC-forum tez będę i będę zaglądać w dział ''Pogaduszki'' i w ten temat.

Ja się przyjże tej sprawie.

bez gif

Opublikowano

Ten gościu:

http://www.wykop.pl/link/2068294/goclever-firma-ktora-liczy-na-naiwnosc-klientow/#

...został oszukany na 849zł.

Firma po prostu oszukuje ludzi, naciąga ich, itd.

Sprawa trzeba zgłosić do organów przestępczych - BO TO K***A PRZESTĘPSTWO.

Oraz mam jeszcze to:

http://www.wykop.pl/ramka/1930578/tak-wyglada-naprawa-gwarancyjna-w-firmie-goclever/

Obiecuje, że w tym temacie będę cały czas i na MPC-forum tez będę i będę zaglądać w dział ''Pogaduszki'' i w ten temat.

Ja się przyjże tej sprawie.

No i co zrobisz? Nic nie zrobisz. To jego sprawa i sam musi podziałać.

PS: przyjrzę*, synonimy do 'bedę'.

Opublikowano

Tak się kończy kupowanie czegokolwiek od cebulackich firm. Tylko nexus i google, udowodnili już wielokrotnie na jakim poziomie jest ich sprzęt. Telefon nie taki nowy, a z pewnością nie drogi i nadal ma jeden z najlepszych wyświetlaczy, jak nie najlepszy. Na pocieszenie powiem, że jak sprawa przykładowo trafi do sądu to będzie się ciągła latami ;)

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...