Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry na odmóżdżenie na słaby PC

Katuri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio nudzi mi się w domu, zajęty jestem więc chciałbym pograć w jakąś luźną grę, najlepiej coś w stylu Diablo II ale nie tylko :) Chodzi mi o dosyć luźną rozgrywkę, gdzie nie trzeba myśleć przy robieniu questa po prostu idziesz szukasz i robisz jak w w/w Diablo II :) Liczę na dużo propozycji :)

Mój staroć :

Pentium 4 2.8 ghz

Nvidia GeForce 8600 GT

1gb ram ddr2

w sumie wystarczy :)

Dzięki za pomoc

Wkn4tFu.jpg

Bob Marley Bless

Robie sygny na zamówienie

;)

Opublikowano

Może Dungeon Siege III? :)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Frater. Gra może mało znana, ale bardzo podobna do Diablo i o wiele tańsza. Miła rozrywka, trzy postacie do wyboru. Niestety nie ma głosów (odgłosy - są), ale to raczej żaden problem bo napisy są wyświetlane w dosyć dobrym tempie.

A może GTA: San Andreas? Tytuł świetny, można się wczuć w gangsterskie klimaty lat 90.

Polecam również stare dobre Icy Tower przy którym spędziłem dłuższy czas swojego życia.

Kosma-Real%20Madrid%20Fan-The%20Witcher%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...