-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
st3fan
st3fan
Witam,
Na wstępie chciałbym spytać czy ten zestaw będzie kompatybilny ze sobą (przyda tu się jakiś expert), a druga sprawa, czy na tym sprzęcie pogram w gry tj. Minecraft, Counter Strike: Global Offensive, Farming Simulator 2013?
Minecraft i CS:GO raczej tak, ale Farming Simulator 2013 mnie gryzie, gdyż jest to nie za stara gierka, gdyż z końca 2012 roku, lecz gdy spojrzałem w wymagania i karty jakich nie obsługuje, trochę się zaniepokoiłem.
Planowany sprzęt:
Zasilacz Chieftec GPA-400S8 (80+) 400W - BULK (GPA-400S8)
Dysk Western Digital Caviar Green, 3.5'', 500GB, SATA/600, 64MB cache (WD5000AZRX)
Płyta główna MSI H61M-P20 (G3) Intel H61 LGA 1155 (PCX/VGA/DZW/LAN/SATA/DDR3) - (H61M-P20 (G3)
Karta graficzna MSI Radeon HD7770 1GB DDR5 (R7770-PMD1GD5)
Pamięć GeIL GEIL DDR3 4GB 1600MHZ CL11 (GN34GB1600C11S)
Procesor Intel Pentium Dual Core G2030 (3M Cache, 3.00 GHz) BOX BX80637G2030
Obudowa Zalman ZM-T2 PLUS
Tak jak pisał o karcie graficznej, chcę zakupić tego Radeona, ale w wymaganiach piszę co innego. :/
Wymagania:
Minimalne -
Rekomendowane -
Obsługiwane karty graficzne:
Nieobsługiwane:
Tak jak widać, lista obsługiwanych kończy się na serii 6****, a co z serią HD****?
W liście nieobsługiwanych piszę "serie: 7*, 8*, 9*" czyli co? Nie pogram w tą gierkę na tej karcie? Muszę wybrać coś innego?
Zrobiłem coś źle?
Popraw mnie, nie miej złości.
Kto próbuje, ten nie błądzi.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.