Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy z grą

SyndraBitch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Wczoraj miałem zagrać ostatniego rankeda w placementach. No ok, ładujemy sie.

Spoko gramy 5 min, attempting. Jeszcze bugsplata miałem...

Łącze sie, gram minute i przez 40 min attempting. Patrze na lolkingu, skończyli. No to wyszedłem. Oczywiście ban na 3 dni.

Wgl dziwne że wszyscy mieli lose w histori, nawet enemy. Jedynie jakaś Kayle miała win...

Jebany dropahck.

Opublikowano

Gdzie ta pani, chętnie poznam? xD

Zdarza się, aczkolwiek ja jeszcze nigdy nie spotkałem się z drophackiem, a za 1 wyjście na pewno byś nie dostał bana na 3 dni.

Opublikowano

To już wiesz jak ktoś ddosuje to nie jest zbyt przyjemnie. Dobrze ci tak, masz nauczkę.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Po prostu zaliczyło Ci leave, tak jakbyś normalnie wyszedł, może miałeś nabity leaverbuster. A tych debili wyżej nawet nie słuchaj - typowa polska cebula która po primo chyba nie przeczytała nazwy forum a po drugo podejrzewam że ta cebula jest hipokrytą bo pewnie sam by cieszył michę jakby jemu zdropowano przegraną grę :)

Opublikowano

jesteś kretynem 

J****y dropahck.

potem 

Jedno wyjście? Grałem z kolegą duo, ddosował 40 min. Wszyscy wyszli. My tylko spushowaliśmy. I oczywiście banik na jeden dzień. Rito...

Serio ? 

Dobrze, że dostałeś bana. Powinniście dostać perma i tyle. Za dużo tego ścierwa. BoL to już za dużo...

Opublikowano

Hah ból dupki że sie VPSa nie ma :*

Przepraszam, ale to nie jest ''ból dupki'' tylko wkurwiają nas ludzie którzy nie potrafią grać i korzystają z DDosów jeszcze w strone Riotu.

Ale nie przejmuj się, wiem dlaczego korzystacie z DDosów, pewnie dla tego że w 30 minucie macie 10 minionów i buildy z neta.

Dla mnie zasłużony banik, ale szkoda że nie dostałeś perma. 

Opublikowano

Po prostu zaliczyło Ci leave, tak jakbyś normalnie wyszedł, może miałeś nabity leaverbuster. A tych debili wyżej nawet nie słuchaj - typowa polska cebula która po primo chyba nie przeczytała nazwy forum a po drugo podejrzewam że ta cebula jest hipokrytą bo pewnie sam by cieszył michę jakby jemu zdropowano przegraną grę :)

ból dupy o 5$? o.O

co do tematu, riot jest pojebany - co zrobisz? nic nie zrobisz.

Widać, że osoby traktują to jako zwykłą zabawę. Cheaterzy byli, są i będą.

A wy cebulaczki namówiliście mnie żeby częściej dropować :*

Do zobaczenia na zdropowanym SoloQ ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...