Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VideoTut - Jak zabezpieczyć konto przed kradzieżą?

MamFarta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Siemka!

Z tej strony MamFarta, dziś chciałbym Wam zaprezentować video poradnik ,,Jak zabezpieczyć się przed kradzieżą konta w Lolu!''

Mi samemu ukradli konto wraz z e-mailem. Postanowiłem zrobić poradnik, aby inni się zabezpieczyli przed złodziejami.

Miłego oglądania!

P.S. Nie ukradli mi konta poprzez wyłudzenie passów, tylko przez program hakerski.

Z góry dzięki za skomentowanie/polubienie i obejrzenie tego filmiku.

Opublikowano

juz po 5 sekundach minus - mutacja! jak jej nie przeszedles, to w notatniku zdania dawaj krok po kroku, bo piszczenia malo kto bedzie chcial sluchac.

"takie smieszne to, nie?" - nie.

nawiazujac do sygnatury - filmiki nie sa profesjonalne, czesto sie zacinasz, uzywanie "no ten, takie cos" nie jest profesjonalne.

"jesli jakies deale robilismy z supportem" - to tez nie jest profesjonalne, nie ma czegos takiego jak deal z supportem.

dodatkowo film ma byc o zabezpieczeniu, a o tym jest tylko 2:45 min, reszta jest o punktach, ktore trzeba wymienic w supporcie aby odzyskac konto.

tak wiec oceniam na 2/10.

Opublikowano

Reszta to jest PROFILAKTYKA i lepiej robić to co mówiłem w filmiku, niż potem stracić konto. Większość ludzi ocenia moje filmiki nie po głosie, ale po tym co mam do zaprezentowania, staram się żeby filmy były coraz to lepsze.

Wiem, za dużo ,,yyy'' itp. ale chciałem żeby ten filmik był na spontanie. Zdania w notatniku nie są atrakcyjne, ludzie wolą słuchać chociażby w tle niż skupiać cała swoją uwagę na filmik i uważnie czytać/stopować filmik. Ten filmik się przyda tym którzy boją się o swoje konto i wolą się zabezpieczyć.

Opublikowano

nie sadze ze profilaktyka, to jest oczywiste, cos takiego mozna bez problemu uzyskac u supportu. tak wiec jest to przeklejka po prostu i tyle.

poza tym, lepiej by film nie wygladal na robionego "na spontanie". jak juz robisz, to przysiedz te 5-10min wiecej zebys sie zacinal.

Opublikowano

Tylko wymieniam przydatne rzeczy, które mogą się przydać i udowodnić że to twoje konto. Jak zrobiłem kiedyś filmik przygotowany to też jeden się znalazł co mu się nie podobało bo mówię jakbym czytał z kartki i wolał na spontana.

Nagrywałem kilka wersji filmiku i wg ten wyszedł najlepiej. Fajnie, że napisałeś konstruktywną krytykę i na pewno postaram się żeby zminimalizować i z czasem zlikwidować ,,yyy'' czy też zacinki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...