Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam Do GRY !!

Theatre of Dreams

World Of Warcraft

TBC/WotLK

NIEPRZERWANIE OD 2005 ROKU

WŁASNY SERWER

BRAK DOTACJI

RATE BLIZZKILE

MOVEMAPY

PROFESJONALNIE OSKRYPTOWANE INSTANCJE

THE LOREMASTER - ACHIEVEMENT

IT'S OVER NINE THOUSAND! - ACHIEVEMENT

RECRUIT A FRIEND

ZAAWANSOWANY ZESPÓŁ TECHNICZNY

AUTORSKIE POPRAWKI

EVENTY

WEEKEND EVENT

PANEL GRACZA

AKTUALIZOWANY CHANGELOG

POMOCNI GRACZE

POMOCNA ADMINISTRACJA, 24/7 na IRC

1.

Czy wystartował już nowy realm WoTLK na serwerze Theatre of Dreams ?
Odp: Tak. Oficjalna premiera nowego realmu odbyła się 26 Lutego 2011 roku, a serwer Theatre of Dreams istnieje od 2005 roku.

2.

Jaki patch obowiązuje ?
Odp: Realm WoTLK działa na patchu 3.3.5a

3.

Jaki jest rate serwera ?
Odp: Theatre of Dreams od zawsze jest serwerem blizzlike.
Exp rate: 1x,

Money rate: 1x,

Honor rate: 1x,

Loot rate: 1x.
Dodatkowo:
W weekendy event - Exp rate: 2x, Honor rate: 2x.
Recruit a Friend - Exp rate: 3x.

Strona:

http://wotlk.theatreofdreams.pl

Official Promo:

http://www.youtube.com/watch?v=IDLXqIiwzRE

Mój nick w grze Alnair.

Serdecznie zapraszamy.

Opublikowano

He... He... He

Chyba sobie żartujesz :P

ToD to upadający od kilku lat serwer, który upadł z powodu beznadziejnej administracji...

Wprowadzili Gunshipa prosto z Trinity Core,  i gdzie tu "AUTORSKIE POPRAWKI"? :P

"POMOCNI GRACZE" - ha... ha... ha...

"PROFESJONALNIE OSKRYPTOWANE INSTANCJE" - leżę i nie wstaję... Wejdź raz na global, Sunwell czy Gamer-District i zagraj sobie jakiś dungeon czy raid i porównaj go z wersją ToD'owską...

"POMOCNA ADMINISTRACJA..." - Tak, masz rację, administracja jest bardzo pomocna, przy odpowiedniej definicji bycia pomocnym..

"WŁASNY SERWER" - A to oni nie pisali gdzieś że lagi od 2 miesięcy są bo "w serwerowni coś się popsuło i nie chcą naprawić, nie nasza wina"?

."THE LOREMASTER" dżizas tak! Można mieć Loremastera, tylko że działających questów które nie są questami typu "Zabij 8 murloków" jest może 20-30.

No i pisz większą czcionką i z większymi pogrubieniami i większymi literami, na pewno wszyscy uznają twoją reklamę za cudowną a serwer za bardzo obiecujący.

Opublikowano

Grałem kiedyś na tym serwerze, dość dawno ale jednak i dobrzr pamiętam te beznadziejne skrypty oraz lagi. Jeżeli masz kłamać na temat serwera to chociaż to rób e sposób subtelny a nie że po oczach nawala.

Opublikowano

Grałem też na ToDzie i powiem krótko...

Po tym jak Bloodbrothers u nich Uldu testowało, to pomogłem im ogarnąć do końca tylko Argent Tournament i od tamtego czasu leje na ToDa. NP ban dla Ghost Town za first killa Yogg Sarona, bo to Kapooch i jego kumple mieli mieć! Więcej kwiatków z ToDa macie na blogu Krogga który też grał na ToDzie lecz za krytykę dostał perm bana i siedzi na sunwellu teraz.

Opublikowano

Zapraszamy na sunwella : P

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

ToD - polecam serwer graczom, którzy oczekują czegoś więcej niż łatwe bossy (na autorskich skryptach). Wprowadzane encountery są dopracowane i działają Blizzlike, a pozostałe dostrzeżone przez graczy błędy są systematycznie naprawiane. Żaden prywatny serwer nie będzie istniał bez bugów, ale administracja i dev ToD'a starają się, aby nie uprzykrzały one rozgrywki graczom. I to działa - rzadkością jest zbugowany quest w strefach startowych tak samo jak podczas dalszego rozwijania postaci. Jako bywalec raidów Vanilla i TBC  muszę stwierdzić, że działają one prawidłowo (np. Nefarian).

Teraz kilka słów o WotLK i ICC - odkąd pamiętam, starano się zawsze dokładnie testować otwierane instancje  - działanie to sprawdziło się, encountery rajdowe są naprawdę wyzwaniem, tak jak na "globalu" (będzie się działo na hc :>). Po długim oczekiwaniu w końcu doczekaliśmy tego momentu - w następnym tygodniu Lich King będzie miał szansę ugiąć się pod naszymi mieczami, toporami i inną bronią. Grając na ToD mam pewność, że bossy będą działać poprawnie, beż żadnych ułatwień dla graczy.

Kilka słów o Administracji - w wielu postach przewija się informacja jaka to zła administracja, że banują za nic. Polecam zapoznać się z aktualnym składem administracji, a nie wspominać co było jakieś ~2 lata temu. Poza tym, jako uczciwy gracz wychodzę z założenia, że skoro ktoś oszukuje, to należy mu się kara (tak jest zresztą na każdym serwerze).

Podsumowując, serwer jest idealnym miejscem dla graczy, którzy szukają wyzwań - nie znaczy to, że zwykli, niedzielni gracze nie mają czego szukać, zawsze można iść z PUG'iem na raid od Classic aż do WotLK :) . Na miłośników Lore czeka ogromna liczba ponad 10 000 achievement punktów do zdobycia - wraz z wieloma tytułami, jak i możliwość zobaczenia kilku unikalnych (w strefie privów) eventów - przykładem niech będzie bitwa o Undercity.

Pozdrawiam graczy ToD, obecnych i byłych - liczę, że spotkamy się w grze.

Pozdrawiam czytających i chcących zagrać w WoW - na ToD czeka na was RaF (możliwość wspólnej gry z bonusami) aż do 75 lvl (na 80), oraz weekendowy bonus do zdobywanego doświadczenia +100%

Ważna informacja - gra na serwerze jest całkowicie bezpłatna.

Pozdrawiam krytyków serwera - jeśli nie grałeś i nie wiesz jak jest - wstrzymaj się od oceny. Jeśli grałeś, to przemyśl, czy niemiłe doświadczenia są naprawdę przyczyną serwera. Rozmawiajmy, nie oczerniajmy.

Wielu zastanawia się, czy warto grać przy takiej ilości graczy - odpowiem tak, warto, zwłaszcza, gdy namówisz przyjaciół na wspólną grę (RaF).

Jeśli zaczynasz grać i potrzebujesz pomocy - odezwij się na PW, wspomogę w ramach możliwości.

(nie, nie jestem adminem,gm'em, devem, bug trackerem czy kimś tam jeszcze)

----

@Hertaos - do kilku fragmentów Twej wypowiedzi odnoszę się powyżej. Chciałbym podkreślić że na ToD jakość>szybkość wprowadzenia bossa.

@CrevaN - Bywa ciężko, ale nie jest to niemożliwe :)

@harcok66 - Jak każdy serwer ToD się rozwija. Nie wiem kiedy grałeś, ale obecnie spotkać coś nieoskryptowane (lub źle) to rzadkość. Lagi również.

@DesoPL - Dzięki za testowanie :) Zachęcam do zapoznawania się z newsami, ew. informacjami o administracji. Krogg z tego co wiem ustawiał areny.. więc..

@Mr.Cukier - Dzięki za opinię, wniosła niezwykle dużo istotnych informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...