Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoT od niedawna laguje

lolandzal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

od dwóch dni mam problem z grą World of Tanks. Polega on na tym, że ni stąd, ni zowąd gra zaczęła mi strasznie lagować (myszka zacina się już w garażu, a w grze mam góra 10 fps), wcześniej w grze miałem 0 zacięć i 60 fps. Z tego co wiem, w tym czasie na serwerach WoT nic ważnego się nie działo, a i nie są zbytnio przeciążone.Co najciekawsze, w tym czasie we wszelkich  mojego komputera nie zmieniło się totalnie nic. Dla formalności dodam konfigurację kompa:

Laptop Lenovo Y580

Intel i7-3610QM 2.30GHz

8GB RAM DDR 3

NVIDIA GeForce GTX 660M

Dysk standardowy 1TB

Windows 7 Professional

Dodam jeszcze tylko, że gram na podłączonej ładowarce, uruchamiam grę jako admin i z dedykowaną kartą graficzną, a moje łącze internetowe to 10 Mb/s po kablu od Neostrady. Czekam na odpowiedzi.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź. Spróbuję się zastosować do powyższych rad i dam znać, czy poskutkowało.

EDIT: Zapomniałem o najważniejszej zasadzie rozwiązywania problemów z komputerem: jeśli wszystkie metody zawodzą, uruchom ponownie komputer :D Jeszcze raz dzięki za odpowiedź i temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...