Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riven - skiny

..Hans..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie co do skinów do Riven :) Kiedy będą dostepne te 2 skiny :

-Mistrzowska Riven

-Riven Smocze Ostrze 

I jaki jest lepszy ? :)

Opublikowano

Mistrzowska riven była za wygranie sezonu 2, jej cena jest bardzo droga, sam kod warty jest do 200€ ~ 800zł

Riven Smocze Ostrze było takimi "limitowanymi skórkami" wraz ze skinem do tryndamere oraz diany ( ona prawdopodobnie została ponieważ miała mała skinów ). 

Co do wyglądu osobiście wolę króliczka riven. Oba twoje skiny mają zmienione animacje oraz wyglądy, ale króliczek jest imo lepszy. Jeśli jednak miałbym wybierać to wybrałbym smocze ostrze. Lepiej się prezentuje w grze i ładny splashart

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Mistrzowską możesz jedynie kupić za około ~1500zł na stronach sprzedających takie skiny.
Smocze ostrze była wydana w styczniu i można było ją kupić przez kilka dni. Nie jest to skin jakoś specjalnie limitowany więc myśle że w przyszłym roku w styczniu również będzie możliwa do kupienia.

Opublikowano

Witam

Mam pytanie co do skinów do Riven :) Kiedy będą dostepne te 2 skiny :

-Mistrzowska Riven

-Riven Smocze Ostrze 

I jaki jest lepszy ? :)

Gdzieś na how2win była notka od jednego z rioterów że kiedyś ponownie udostępnią championship riven, ale to długo będzie trzeba czekać... 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Riven Króliczek to imo najlepszy do niej skin z dostępnych. Świetny art, trochę zmienione animacje i świetna tematyka :P

Opublikowano

Oba te skiny już raczej nie wrócą do sklepu ,a co do wyglądu to najlepszy raczej króliczek,najbardziej chciałbym mieć mistrzowską, a mam smocze ostrze ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...