Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja ogólna - Drakensang Online

NukkuS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem stworzyć ten temat, bo nigdzie takiego nie widziałem ;) Co sądzicie o tej grze? Co w niej najbardziej lubicie, a czego nienawidzicie? Na te i inne pytania możecie odpowiadać w tym temacie! ;)

Co mi się podoba?:

- klimatyczna grafika,

- dobrze dopasowane misje,

- miejsca (miasta, expowiska, itp.),

- pojedynki między graczami (szturm twierdzy i zdobycie flagi <3),

- ogólnie podoba mi się większość rzeczy, więc wymienię teraz to, co mi się nie podoba ;)

Co mi się nie podoba?:

- system dopasowania przedmiotów - chodzi mi o to, że powinny być określone poziomy, na jakich możesz ubrać dany przedmiot, a nie tak jak jest, czyli: może Ci wydropić różowy przedmiot na 8lvl, a może na 25. Zielone i inne tak samo. Przez to nie wiadomo, czy go odkrywać, czy nie.

- mały drop kryształów prawdy,

- dużo rzeczy można kupić tylko za Mroczne Monety.

No to tyle, mam nadzieję, ze przyłączycie się do tej dyskusji, drodzy gracze Drakensang

26580661356929583315.png

Opublikowano

Szturm twierdzy kocham ^^  Grafika jest dobra dziś dodano aktualizacje coś inne animacje mobów jak atakują itp :D

Pomogłem daj Like <3

Opublikowano

PvP - Do kitu nigdzie nie widziałem tak skopanego matchmakingu jak tutaj .... lvl moze dobiera ok ale poziomem PvP [ czytaj centurion itp ] to jest tragedia jak nie brales udzialu od 1 lvl na arenie kilka godzin dziennie i nie nabijales tego poziomu PvP to od 30 lvla nie masz co liczyc na wygranie takiego meczu, albo przynajmniej sprawiedliwy mecz dla ciebie

Gildie - Na co to komu w tej grze ? na ta chwile traktuje sie gildiie jako liste znajomych nic wiecej, nie daja profitow, mozliwosci, a nawet wojen miedzy gildiami 

Mounty - ich wielkosc mnie rozpierdala jak tylko wejde do gry jak w kingshil jest wiecej niz 20 osob co ma mounta to miasto wyglada jak by bylo oblegane jakimis potworami oraz przemieszczanie sie jest utrudnione bo zazwyczaj z 10 takich osob stoi kolo kowala gdzie droga jest waska ...

To ze KP trzeba duzo na itemy a KP jak i MM leca malo kiedy przymykam oko lubie grind wiec to akurat dla mnie wielki atut gry ze wyglada w ten sposob lecz nie oferuje ona nic na EndGame i tak na prawde jest to jedno wielkie PvE, i mimo iż to gra na przegladarke to BP pokazało ze umie dodać fajne rzeczy do tej jak i innych swoich gier lecz nie sa one na tyle fajne, dlugo trwale jak i przyciagajace nowych graczy by maniaczyc ciagle tylko w ta jedna gierke ...

76561198013232167.png

Opublikowano

wbiłem legioniste naczelnego i mam 30 lvl i gra już stała się nudna nie chcę mi się misji robić

Jakie EQ i klasa?

26580661356929583315.png

Opublikowano

ja za to nie wiem jak się brać za expa 32+lvl jak już tych misji jest dość mało, ktoś pomoże i wyjaśni?

Opublikowano

Mag :D 24 pkt w poważce legionista naczelny jeszcze 30 k i młodszy centurion (PvP ranga)

A jakie masz EQ? Masz jakies unikaty?

26580661356929583315.png

Opublikowano

ja za to nie wiem jak się brać za expa 32+lvl jak już tych misji jest dość mało, ktoś pomoże i wyjaśni?

Zacznij robić misje amona q1,m1 itp. exp dobrze poleci i międzyczasie wydropisz kp,mm,eski i itemki.

Opublikowano

Zacznij robić misje amona q1,m1 itp. exp dobrze poleci i międzyczasie wydropisz kp,mm,eski i itemki.

amona, q1, m1? wyjaśnij co to znaczy :D

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngHAJSEN

No, ale niestety jedna wada - za dużo rzeczy trzeba płacić normalną kaskę ;) Ale faktycznie, różni się od innych MMO :)

26580661356929583315.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak mówiłem od tego są amony do farmy najlepiej na q3 i q6m2 ( hale śmierci) na niskich lvl'ach odkrywanie legend i unikow jest  bez sensu chyba, że robisz kiszonke.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...