Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ustawić bota ? Problem z pick upem

polr123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam problem. Pobrałem kamer moda aby ustawić bota na piłki. Jednakon zbiera bardzoo dużo śmieci, i w 5 minut mam pełen ekwipunek.W efekcie nie mogę dalej podnosić przedmiotów, aw tym piłek. Gdy na przykład wypadnie mi piłka i miecz z moba, bot nie podnosi piłki tylko skupia się na mieczu, przez to wiele z piłek jest omijanych. Proszę o pomoc, czy da się ustawić bota aby zbierał same piłki ?? Dodam, że gdy nacisnę na rękę, pojawia się okienko, w którym mogę dodać przedmioty, które chcę podnosić i jest tam również opcja item filter, tylko kiedy to zaznaczę bot podniesie 2 razy yangi na tym koniec, wiecej nic. Proszę o pomoc !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak o to mi chodzi, dodaję na tą listę "PickUp List" piłki i yangi, zaznaczam opcję Item Filter i bot zaczyna zbierać pierwsze 3 yangi i na tym poprzestaje. Gdy jednak wyłączę opcję Item Filter zbiera każde śmieci mimo wprowadzenia do listy tylko yangów i piłek.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zaznacz na dole przycisk ''ON'' i spróbuj ponownie to uruchomić.

Jak Ci nie będzie działało po kliknięciu ''ON' - pisz tu, to Ci pomożemy.

bez gif

Opublikowano

zawalony jest kilkanastoma jak nie więcej powtórzeniami tej samej komendy plik pickup i się komputer ci muli bo się chyba zapętla i b często stoi nad piłką i jej nie podnosi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...