Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z domes auto queque v3 gdy wszystko mam ustawione na 1024X768 w grze i na pulpicie w oknie gra to w configu chce zmienic na chmpa riven to nic nie robi bot tylko pisze na pasku script paused wiec o co chodzi ?? czy tylko na sorake dziala z góry dzięki dodam że odpalałem au3info i niechce vm bo kompa nie bede uzywal na noc dam like

Opublikowano

Otworz przez Administratora, jaki Windows? Czy na pewno rozdzielczosc jest adekwatna do twojej rozdzielczosci ? Upewnij sie, ze Antyvirus nie blokuje tego.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

otowrzyłem przez admina windows 7 rozdzielczosc jest adekwatna na pulpicie jest 1024x768 w grze to samo i w oknie a antywirus wylaczony cos jeszcze da sie poradzic ?

Opublikowano

masz lola po angielsku? :D

Spróbuj jeszcze raz.

btw podaj config tego bota

Ustawiłeś config taki sam jak autor zalecał? HUD-scale, itp?

f1a327ea2f.png

Opublikowano

hud scale 100% a no dobra ok juz wiem mam lola po węgiersku i w tym pewnie problem config jest taki sam z tym ze riven zamiast soraki mamn 2 lv

;------------------------------
;Dome's Auto Que V3 Settings   
[Config]
; Enter the Full Champion Name!
champion="Riven" 

;If u dont have problems with skipping the victory button ignore this
;If u do Use the AutoIt Window Info Tool.exe and go with crosshair over the Countine Button.
;Under the Tab Mouse are Postions like this Postions 955, 165 , change the continue, continue2 to ur values
;Do not remove the any spaces or " else the prrogram will break
continue="509, "
continue2="414"

;this is the text what it sends after the champion is locked in
text="Support Please"
prosze o pomoc
Opublikowano

Ustawiłeś na 100% angielski język?

Sam przerabiałeś skrypta z 100% afk soraki na riven?

A czemu akurat riven?

Jeśli dobrze wszystko sprawdziłeś to pokaż nam screena z błędu. ( upewnij się że lol angielski )

f1a327ea2f.png

Opublikowano

mowie ci ze jeszcze sie sciaga lol po angielsku a riven wybralem bo akurat jest w rotacji nic nie przerabiałem to musze dobic to 450 ip tak ?? i tylko na sorake dziala ? jak mi sie angielski zaktualizuje to napisze czy dziala

Opublikowano

czy ktos jeszcze mi pomoże wrzucam zdjęcia z problemem 

http://przeklej.org/file/C9vqU5/soraka.png

a tu zamieszczam kawalek paska z pulpitu dodam ze probowalem odznaczyc paused ale dalej sie miga ten krzyzyk co za zdjeciu uruchamialem jak admin win 7 hud scale 100% a ten kwadrat u soraki to wlaczylem au3info i stoi w miejscu pulpit 1024x768 i w grze tak samo w okienku

http://przeklej.org/file/jaOArM/paused.png

za odpowiedzi daje like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...