Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheatowanie a Origin

Arecki12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko na NFS World.

Mylisz się. Na tym forum kiedyś umieściłem rozmowę z doradcą EA o tym. Ban zależy od postanowienia ludzi EA, którzy się tym zajmują. Może być ban tymczasowy, i stały. Może być na NFS World i na całe konto. Oczywiście rzadko jest dostać bana na całe konto, ale można.

I tak nie dostaniesz bana, ekipa NFSW na za przeproszeniem wyebane.

Jak pisałem o tym już, ekipa NFS World się tym nie zajmuje. Jest od tego specjalny jakby oddział EA, którzy zajmują się wszystkimi grami od EA.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Mylisz się. Na tym forum kiedyś umieściłem rozmowę z doradcą EA o tym. Ban zależy od postanowienia ludzi EA, którzy się tym zajmują. Może być ban tymczasowy, i stały. Może być na NFS World i na całe konto. Oczywiście rzadko jest dostać bana na całe konto, ale można.

Mam stałego bana w NFSW i mogę poruszać się bez problemu po "świecie" origin i innych grach ;)

Za cheaty nie dostanie perma na całe konto origin.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Mam stałego bana w NFSW i mogę poruszać się bez problemu po "świecie" origin i innych grach ;)

Za cheaty nie dostanie perma na całe konto origin.

To może zależeć od wielu rzeczy. Tutaj jest film, możesz zerknąć:

https://www.youtube.com/watch?v=0RIuNuMdCQ0

Ale jak pisałem prawdopodobieństwo dostania bana na całe konto jest bardzo małe.

Opublikowano

To może zależeć od wielu rzeczy. Tutaj jest film, możesz zerknąć:

https://www.youtube.com/watch?v=0RIuNuMdCQ0

Ale jak pisałem prawdopodobieństwo dostania bana na całe konto jest bardzo małe.

Dobrze wiesz - jak jest ;)

Dużo piszą, a co z tego robią? Rotacje zapowiadali co dwa tygodnie, a mamy co kilka miesięcy.

Nie wspominając już o cheaterach - bo tutaj EA ponosi wielką klęskę.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Byłoby inaczej gdyby EA nie skupiało się teraz głównie (jak nie tylko) na fifie world w grupie ich darmowych sieciówek.

Opublikowano

Byłoby inaczej gdyby EA nie skupiało się teraz głównie (jak nie tylko) na fifie world w grupie ich darmowych sieciówek.

Szef EA jest w EA Sports.

Opublikowano

EA Sports zajmuje się grami sportowymi typu FIFA czy NHL. A EA (Electronic Arts) zajmuje się resztą. Szef EA zajmuje się i tym i tym.

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

EA Sports zajmuje się grami sportowymi typu FIFA czy NHL. A EA (Electronic Arts) zajmuje się resztą. Szef EA zajmuje się i tym i tym.

Tak, ale dba tylko o swoje sportowe gry. W ten sposób inne gry są kiepskie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...